Cyber Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Davam mesicanovi mesic, maximalne dva ... po žních půjdou k Turkovi
Frantik Odesláno 16. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Kluci, do žní je jeste hafo času :-)
Vladino125 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 ... po žních půjdou k Turkovi ... po žních sa teda hlásim aj keď nie som Turek.inak gratulácia.
Murphy97 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Dal sem si s pochvalou trochu na cas, kamarade, tak se nezlob...Nejdriv?s me nastval s dalsim prodejem usaku, pak jsem to rozdejchal, pac vim, ze je zase budes jednou mit.Tak jsem v klidu.No, a pak uz to slo jenom hore, bo Omega a k tomu tahle klasika (kterou jsem taky jeste nemel :-)Sou krasny, moc gratuluju, vole!
Daemonultimate Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 (upraveno) Gratulace a double safír by byla i moje volba. Škoda, že nejsem kosmonauticky založenej, fajn hodinky. Upraveno 16. dubna 2020 uživatelem Daemonultimate
Fajkus Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Už jsem byl několikrát rozhodnut koupit přesně tyto a vždy mě to pustilo. Ale periodicky se to vrací, takže jednou ten den přijde.
Murphy97 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Už je prodal? :-) ne, ale v nedeli uz ma sraz se zajemcem :-)
Frantik Odesláno 16. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 (upraveno) Tuhle neděli jeste ne :-) Upraveno 16. dubna 2020 uživatelem Frantik
African Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Gratulace, mě strašně bavili a vlastně mi i chybí, neprodávat :-)
Axel Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Tak gratulace! Dost věcí mě na nich štve, ale ten design je jedinečný.. Prostě kultovka Vzpomínám, že kdysi jsem měl pocit, že Steiny chrona 44mm jsou na mojí ručičce malý, Moony pak tím tuplem, no dneska už vím, že jsem měl jen velký voči Ono to bude dobrý, z Pamu to musí být trochu "kulturní šok", ale to si sedne..
dawe009 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Franto gratuluju. Jsou super. Jsou to ty moje bejvalky Loni se mnou byly v Šanghaji, na Mallorce, nebo třeba na pivu Tak ať je vám spolu dobře, chybí mi! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Ještě že jsi nedal fotku ze sauny, to by tady pár lidí nerozdýchalo :-)
dawe009 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 (upraveno) Proč? Já teda hodinky do sauny nenosilm. Ale ze by to nevydrželo těch 50M? Upraveno 16. dubna 2020 uživatelem dawe009
Frostie Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Proč? Já teda hodinky do sauny nenosilm. Ale ze by to nevydrželo těch 50M?ale samozřejmě, že vydrželo, ale lidi se bojí, no...
African Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Proč? Já teda hodinky do sauny nenosilm. Ale ze by to nevydrželo těch 50M?Ale vydrželi, jsem si tím jistý když drží i mé Tissotky patnáct let, ale to jen že jsou hodinky vs sauna takové stále žhavé téma :-)
dawe009 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Do sauny nosím jen Apple Watch. Nevím proč, měl bych pocit, že ocelový hodinky mě budou v sauně pálit do ruky. Je to tak vůbec nebo ne? Nn, byly jako v bavlnce. I v letadle měly první třídu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Ty moje se zrovna jako v první třídě moc necítily :-) Jinak nepálí, neboj se nic... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 17. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2020 Diky chlapci, u me se budou mít dobre :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se