Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dal sem si s pochvalou trochu na cas, kamarade, tak se nezlob...

Nejdriv?s me nastval s dalsim prodejem usaku, pak jsem to rozdejchal, pac vim, ze je zase budes jednou mit.
Tak jsem v klidu.

No, a pak uz to slo jenom hore, bo Omega a k tomu tahle klasika (kterou jsem taky jeste nemel :-)

Sou krasny, moc gratuluju, vole!

Odesláno

Tak gratulace! Dost věcí mě na nich štve, ale ten design je jedinečný.. Prostě kultovka  ^_^ Vzpomínám, že kdysi jsem měl pocit, že Steiny chrona 44mm jsou na mojí ručičce malý, Moony pak tím tuplem, no dneska už vím, že jsem měl jen velký voči  :D  Ono to bude dobrý, z Pamu to musí být trochu "kulturní šok", ale to si sedne.. 

Odesláno

Franto gratuluju. Jsou super. Jsou to ty moje bejvalky :) Loni se mnou byly v Šanghaji, na Mallorce, nebo třeba na pivu :) Tak ať je vám spolu dobře, chybí mi!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Proč? Já teda hodinky do sauny nenosilm. Ale ze by to nevydrželo těch 50M?

Upraveno uživatelem dawe009
Odesláno

ale samozřejmě, že vydrželo, ale lidi se bojí, no... :)

Odesláno

Ale vydrželi, jsem si tím jistý když drží i mé Tissotky patnáct let, ale to jen že jsou hodinky vs sauna takové stále žhavé téma :-)

Odesláno

Do sauny nosím jen Apple Watch. Nevím proč, měl bych pocit, že ocelový hodinky mě budou v sauně pálit do ruky. Je to tak vůbec nebo ne? :) Nn, byly jako v bavlnce. I v letadle měly první třídu :)

Odesláno

Ty moje se zrovna jako v první třídě moc necítily :-) Jinak nepálí, neboj se nic...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...