geometr Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 (upraveno) Tak, kdyby se Ti do toho chtělo, mohli bychom si to tu sami trochu češtinsky poladit, není to špatnej nápad. Edit: A, tak vlákno na češtinu je na světě. Super, myslím, že by mohlo přispět ke kultuře fóra. Díky! Upraveno 26. dubna 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Jako nejakym chronomagorskym slangem? Soukroma zprava - pomlouvacka Hodinkova recenze - kabelkovy report Sekce Rolex - Blaznovo koutek ? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Tak, kdyby se Ti do toho chtělo, mohli bychom si to tu sami trochu češtinsky poladit, není to špatnej nápad. Edit: A, tak vlákno na češtinu je na světě. Super, myslím, že by mohlo přispět ke kultuře fóra. Díky!To bude moct být ok jen do doby, než tu Karlos vyvolá nějaký nekonečný hate... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Nevim cim to je, tapatalk konec příspěvku s obrazky nejak legracne interpretuje.. a jsou pak vsude same zemekoule :-) priorita 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 (upraveno) Frostie: Néé :-) Tak jako všichni víme, že ty překlady SW do češtiny bejvaj někdy v lepším případě vtipný, jindy tristní, no a tady to skončilo vystavením soukromých zpráv do světa, chybička se vloudí. Mimo soutěž: Mně se asi před rokem dostal do ruky překlad manuálu k jedné GNSS geodetické aparatuře, krom toho, že jsme se občas nasmáli, byl doslova k ničemu. Regulérně to bylo sjetý nějakým google překladačem nebo něčím podobným. I když kámoška překladatelka mi teda říkala, že tyhle technický věci bejvaj oříšek i pro ně a někteří nemají čas a asi ani prachy řešit každý slovo s nějakým odborníkem, tak to občas stojí za to. My tady na to máme Karlose :-) Upraveno 26. dubna 2020 uživatelem geometr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Tapatalk je ta věc, co przní vkládané obrázky, laguje a pak doubletapuje a všude si vnucuje svoji hlášku za příspěvek? To už teď zase funguje a dělá to, co předtím? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 1 hour ago, petr_cha said: Nevim cim to je, tapatalk konec příspěvku s obrazky nejak legracne interpretuje.. a jsou pak vsude same zemekoule :-) priorita 3 To by mohlo stále souviset s background procesy = tj. že až se (za x dnů) všechno přeuspořádá, opraví se to. Pokud pak bug přetrvá, kouknu se na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 (upraveno) Ja jsem asi natvrdly. Od včerejšího večera mi chodí do mailu (jen část) i na tapatalk upozornění na nové příspěvky snad ze všech témat, do kterých jsem kdy přispěl. Ve sledovaných mam teď jen jedno. Jak to můžu zastavit, pokud tedy neoznačim chronomag jako spam a neodinstaluju tapatalk? (Jinak za tapatalk diky, samozřejmě) Diky Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Upraveno 26. dubna 2020 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 mi to delalo taky, skoc v TaT do Diskuse -> Odebirane a tam to vsechno budes mit, kliknutim u tema na sipku vpravo nahore muzes zrusit odber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 tak jsem kecal, zrovna mi na TaT prisla notifikace na tema, ktere nesleduji ale prispival jsem :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 před 3 minutami, beeman napsal: tak jsem kecal, zrovna mi na TaT prisla notifikace na tema, ktere nesleduji ale prispival jsem :-( No právě! Jinak tam mam jen pražský srazy. Nic víc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 TaT taky podivně řadí, viz příloha. Novější téma je uprostřed starších.A taky mi chodí emailem notifikace na témata, která jsem sice odebíral, ale nechtěl jsem emailové notifikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Tapa funguje ako ma. DakujemeSent from my PRA-LX1 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Chlapi, neberte to jako skuhrání. Frčí to už výborně. Ale nejsem přes vyhledávání schopen dohledat uživatele, abych mu mohl napsat hodnocení, nemůžu ani dohledat svoje prodejní vlákno. Tak až to přijde na pořad dne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Wanderere, to není o pořadu dne, to je o právě běžících procesech, přičemž některé mohou běžet v rámci dní. Mimochodem, na titulní stránce je o vyhledávání hláška. Sorry, ale teď je to na výkonu disků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 V pohodě, však já psal, až to přijde na pořad dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Ak omylom nahrám do príspevku iný obrázok, než som chcel, neviem sa ho zbaviť. Nevidím voľbu na odstránenie. Editor si ho pamätá (ak napr. stránku refreshnem, alebo idem do iného vlákna a začnem nový príspevok, stále tam je). Ani cez menu "Moje přílohy" nie je možné nahraný obsah vymazať. Buď niečo robím zle, alebo je to na prioritu 1. keďže to človeka viacmenej zablokuje, ak ten príspevok nevysype niekam, kde to neškodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 ...ta ikonka na obrázku vpravo dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Mne ten tapatalk robi dake blbosti.Vela odpovedi v roznych temach je schovanych, musim ich rozkliknut a este su nasledne schovane v spoileri. V minulej verzii nic take nerobilo.Ma este niekto ten problem?Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 před 6 minutami, geometr napsal: ...ta ikonka na obrázku vpravo dole. To je zvláštne, vidím na prd, ale tú ikonu som tam nemal, logicky som hľadal niečo také. Iba plus. Po refreshi už všetko ok. Firefox. Sorry za falošný poplach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se