mkshort Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 V 30. 4. 2020 v 22:47, mkshort napsal: Zdravim. Mam stejny problem u nasledujicich 3 vlaken. Bylo by mozne opravit tak, jak je pod kazdym napsano, nebo jsem to nejak schopny spachat sam? Diky. ... Zdravim adminy. Mohl bych jeste jednou poprosit o opraveni zmizele azbuky v nazvu u nasledujicich 3 vlaken? Diky moc!!! 1. Melo by byt: Elektronika 5: Электроника Б6-202 2. Melo by byt: Elektronika 1: Электроника Б6-03 3. Melo by byt: Elektronika: Электроника Б6-02 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Tusite prosim nekdo,v cem je zakopanej pes, ze se nemuzu prihlasit na Chmag z jabka, co jsem vyfasoval v rachote ? Nas ajtak tvrdi, ze v telefonu zadny prednastaveny bezpecnostni omezeni nemame, toz cim to je, ze se s jabkem11 nemuzu v praci flakat na Chmagu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Zatím každý, kdo měl problém s přihlášením, měl jiné přihlašovací a jiné zobrazované uživatelské jméno. Nemáš na tom jabku přednastavené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 AhojAhoj Berte, me to bohuzel nenecha ani rozkliknout nabidku vpravo nahore pro prihlaseni. Zkusit to mohu jen pres nabidku prihlaseni pro odpoved na prispevek, ale to bohuzel take nefunguje. S prihlasenim na jinem mobilu problem nemam, takze zadavanim spatnych udaju to asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Už jsem tu dlouho neprudil :) Jsem fakt jedinej, kdo se často odhlašuje z fora jenom proto, že se prstem netrefil do ikonky notifikace nebo SZ? Zkuste si dát nad obrázek palec - trefit omylem logout button je fakt snadný. Tydle tři tlačítka jsou fakt zbytečně blízko sebe. Odhlašovací by mohlo být trochu dál nebo by se aspoň mohlo po zmáčknutí zeptat, jestli chci fakt odejít. Takhle stačí omylem "zavadit" a člověk se odloguje, obvykle v nejmíň vhodnej okamžik. Zase se mi to teď povedlo a navíc jsem pozapomněl heslo, takže ještě 14 minut čekání na další log-in pokusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Ahoj, bude možné jako autor editovat anebo smazat příspěvek ve statusech ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Hele jde to. Je to tam v menu v nastaveni a jde to smazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Díky za upozornění. Zkusím lépe hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Dá se prosím vás někde zjistit, za co člověk dostane trestné body? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Ani pan domaci to nevi. Ja uz mam dvacet ruzovych listecku, hec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 před 33 minutami, Murphy97 napsal: Ani pan domaci to nevi. Ja uz mam dvacet ruzovych listecku, hec! Tak třeba se to generuje náhodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Ja jsem tedy nahodou neco provedl. Ale fakt nahodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Ahoj, dneska jsem u inzerátu na bílé SMP 300 narazil na zajímavou věc: Pokud máte tmavý motiv, automaticky je barva textu bílá - tak to má Onra, který inzerát vytvořil. Jenže já, jakožto stará konzerva, mám bílý vzhled a text mi v mé verzi webu zůstává také bílý a tím pádem neviditelný. Tedy do doby, než mě napadne ho označit. Tudíž, pokud by to šlo nastavit převracení v rámci motivů, pouze u těchto dvou nebarev, bylo by to fajn. Pokud se již řešilo, tak se omlouvám a jdu se spláchnout do záchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 před 12 minutami, John_Lenon napsal: Tudíž, pokud by to šlo nastavit převracení v rámci motivů, pouze u těchto dvou nebarev, bylo by to fajn. Autor inzeratu asi vybral bilou barvu pisma. Kdyz se to necha na "Automaticky", tak to automaticky zobrazuje bile pismo v tmave sablone a cerne pismo ve svetle sablone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Ach tak. Tak to jsem objektivně nemohl ani tušit. Díky za vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Na starem foru bylo u příspěvků takové bonzovaći tlačítko s názvem "nahlásit". Zde ho nemohu najít a rád bych ho použil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Stačí najet kurzorem doprava nahoru. Objeví se, mimo jiné, i položka nahlásit příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Vpravo můžu jenom sdílet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 zopar skrytych reklam by sa naslo vymazat, ale fakt nevidim tlacitko nahlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se