Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ja v mobilu jedu web prohlizec. A na kompu mi to prijde jak na houpacce, nekdy lepsi, nekdy horsi. Ted pres vikend mi to prislo bidny v mobilu i na kompu. 

Upraveno uživatelem warann
Odesláno
před 7 minutami, Bert napsal:

Franto, a z mobilu jedeš tapa, nebo web prohlížeč?

Normálně prohlížeč. Tapa uz jsem dávno smazal, ta nový verze je v prohlížeči super. Ale po každém zásahu je to horsi a horsi mam pocit

Návštěvník Ondra
Odesláno

Win10 + firefox... brutálně pomalý, na hraně použitelnosti.

iPhone + safari... o něco lepší, ale taky bída.

Odesláno
před 16 minutami, Ondra napsal:

Win10 + firefox... brutálně pomalý, na hraně použitelnosti.

iPhone + safari... o něco lepší, ale taky bída.

Mám naprosto stejnou konfiguraci a zkušenost. A rozhodně ne traficem, vstávám v 5 ráno a nevěřím, že to je trafic čas a jde to naprosto stejně pomalu jako večer.

Odesláno

Len taká drobnosť. Pri tmavom motíve prakticky nie sú vidieť hviezdičky pri vláknach, do ktorých človek prispel. Ak by sa s tým niečo dalo urobiť, bol by som vďačný. Oči už neslúžia ako zamlada.

Odesláno (upraveno)

Jako dostat sem někdy smajlíka z nabídky (přes ikonku v editoru) je taky dobrej porod, obzvlášť na mobilu. Já si nemůžu pomoct, ale co se mě týká, tak ta platforma za moc nestojí. Chrome, Firefox, oboje mobil (Android) i PC (Win7, Win 10), tři různá připojení a mobilní, furt všude stejný. Co je povedený, je vzhled na mobilu, ale jinak... Nemůžu si pomoct prostě, je mi líto.

A to si myslím, že Adasek zvládnul hodně a všechno, s čím jsme přišli, zodpovědně a troufám si tvrdit úspěšně pořešil.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Jen hlásím, že sice nevím jestli se něco měnilo, ale mě to začalo na všech zařízeních šlapat jak má. Dobrá práce pánové a díky. 

Odesláno

Poslyste a s timhle se teda proste neda nic delat, nebo se to nejak resi? Myslim ze tuhle hlasku vidim prumerne casteji nez v polovine pripadu, kdy se snazim nacist novej obsah.

BED75067-861A-4789-98BB-30650F180522.png

Odesláno
před 2 hodinami, Bert napsal:

Bohužel řeší.

Dik, osobne toto vidim jako aktualne nejvetsi slabinu, rychlost nacitani, vcetne obcasnych zaseku pri nacitani, uz je OK. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...