warann Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Jo, jednu chvili to bylo lepsi a ted to zas stoji za prd. Casto se nacte cast stranky a pak to zustane viset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Jen tapa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Obecně myslím z mobilu je to porad nic moc. Před den z compu to běhá pěkne. Ale klasicky před mobil večer je to pomalý a nespolehlivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Franto, a z mobilu jedeš tapa, nebo web prohlížeč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 (upraveno) Ja v mobilu jedu web prohlizec. A na kompu mi to prijde jak na houpacce, nekdy lepsi, nekdy horsi. Ted pres vikend mi to prislo bidny v mobilu i na kompu. Upraveno 22. března 2021 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 před 7 minutami, Bert napsal: Franto, a z mobilu jedeš tapa, nebo web prohlížeč? Normálně prohlížeč. Tapa uz jsem dávno smazal, ta nový verze je v prohlížeči super. Ale po každém zásahu je to horsi a horsi mam pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 @adasek Mrkni pls na předchozí příspěvky. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Obcas to pres den vypadava. Kdyz to ale nevypadava, tak to jede rychle. Nize priklad, jeden ze tri je out. https://www.webpagetest.org/result/210323_XiZ1_38fd6f2a8da273a1d25abda7430c0ce9/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Buď to běží na horším železe, anebo, a to spíš, je to jako webová aplikace dost nevyladěný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Win10 + firefox... brutálně pomalý, na hraně použitelnosti. iPhone + safari... o něco lepší, ale taky bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 16 minutami, Ondra napsal: Win10 + firefox... brutálně pomalý, na hraně použitelnosti. iPhone + safari... o něco lepší, ale taky bída. Mám naprosto stejnou konfiguraci a zkušenost. A rozhodně ne traficem, vstávám v 5 ráno a nevěřím, že to je trafic čas a jde to naprosto stejně pomalu jako večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Len taká drobnosť. Pri tmavom motíve prakticky nie sú vidieť hviezdičky pri vláknach, do ktorých človek prispel. Ak by sa s tým niečo dalo urobiť, bol by som vďačný. Oči už neslúžia ako zamlada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Taky vám u zase nenaskakuje nepřečtený obsah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Taky. Mě už to ani nepřekvapuje. Už to mám pomalu za vlastnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Občas se to stane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 (upraveno) Jako dostat sem někdy smajlíka z nabídky (přes ikonku v editoru) je taky dobrej porod, obzvlášť na mobilu. Já si nemůžu pomoct, ale co se mě týká, tak ta platforma za moc nestojí. Chrome, Firefox, oboje mobil (Android) i PC (Win7, Win 10), tři různá připojení a mobilní, furt všude stejný. Co je povedený, je vzhled na mobilu, ale jinak... Nemůžu si pomoct prostě, je mi líto. A to si myslím, že Adasek zvládnul hodně a všechno, s čím jsme přišli, zodpovědně a troufám si tvrdit úspěšně pořešil. Upraveno 28. března 2021 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Jen hlásím, že sice nevím jestli se něco měnilo, ale mě to začalo na všech zařízeních šlapat jak má. Dobrá práce pánové a díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Poslyste a s timhle se teda proste neda nic delat, nebo se to nejak resi? Myslim ze tuhle hlasku vidim prumerne casteji nez v polovine pripadu, kdy se snazim nacist novej obsah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Bohužel řeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 před 2 hodinami, Bert napsal: Bohužel řeší. Dik, osobne toto vidim jako aktualne nejvetsi slabinu, rychlost nacitani, vcetne obcasnych zaseku pri nacitani, uz je OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se