JoyStick Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 2 hodinami, xcmaniax napsal: Krásný Rolexky! Druhý rok čekám na Batmany a asi se nedočkám:) Já dnes takto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Batmanů se nedočkáš naprosto určitě Já dneska pilotuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 35 minutami, Maxmillian napsal: Bronzový pátek! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyyyyyyyyjo!! Tak na ty jsem zvědavej za pár měsíců;) Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Já při pátku BE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Bronz z Pražského hodinářství.Po dvou hodinách na ruce už patinují. Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uhkrtek Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Zatím jen na čumendu, ale čím více na ně koukám, tím více si mě podmaňují, nádherná to hodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Před hodinou, Adamsson napsal: Tyyyyyyyyjo!! Tak na ty jsem zvědavej za pár měsíců;) Paráda! Jsem taky zvedavej! Bavi me i ten veselej remen Před hodinou, JoyStick napsal: Já dneska pilotuju. Ty to tahas jak kraliky s klobouku! Kolik toho tam jeste mas? Zatim co den to jina pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 22/50Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 6 minutami, Maxmillian napsal: Jsem taky zvedavej! Bavi me i ten veselej remen Ty to tahas jak kraliky s klobouku! Kolik toho tam jeste mas? Zatim co den to jina pecka! heh, mě to už ani nepřijde čoveče no něco tady ještě je, něco je na cestě, něco je v poptávce, uvidíme jak se to vystříbří Minulej tejden dorazil balík, ale asi s tim hráli fotbal, takže to šlo okamžitě k mýmu hodináři. Takže musim ještě počkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 3 minutami, JoyStick napsal: heh, mě to už ani nepřijde čoveče no něco tady ještě je, něco je na cestě, něco je v poptávce, uvidíme jak se to vystříbří Minulej tejden dorazil balík, ale asi s tim hráli fotbal, takže to šlo okamžitě k mýmu hodináři. Takže musim ještě počkat To jsem teda zvedavej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Vlnky na gumě od trenek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 #FliegerFriday Naprosto super, s novým voděodolným Hirsch a přesností skoro COSC (na ruce dělají +3/d). Nadšení... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 (upraveno) Tento tyden BP. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. února 2021 uživatelem ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 To je paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 3 hodinami, Kostra napsal: Zatím jen na čumendu, ale čím více na ně koukám, tím více si mě podmaňují, nádherná to hodinka. Takový hodinky by tu měly bejt, když jsme ta hodinková komunita... Tohle je moc a moc dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 dnes skx Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 TGIF Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 4 hodinami, Maxel napsal: Vlnky na gumě od trenek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ted me stve ze jsem ti je prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se