blackwhit Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Sice vlastne omylem, ale vzal jsem je do jejich zivlu…;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 před 33 minutami, honzyk napsal: Dnes, zítra i pozítří na slušno, pracovní vejlet Pustil sis něco na schodech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 (upraveno) double Upraveno 16. září 2021 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Tak nějak pořád: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Tutimy na ctvrtek Tak ty jsou ovšem jednoduše parádní. Co v tom tepe? ETA mezek 2836? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Bomba špica fotka - luxus Díky Tak ty jsou ovšem jednoduše parádní. Co v tom tepe? ETA mezek 2836? Je to tak, 2836-2. Měla by být od Tutimy ještě nějak poladěná. Nevím jak přesně, ale mám je od nových cca rok a půl a chodí pár vteřin do plusu za den. Takže za mě to kluci poladili dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 před 1 minutou, prischera napsal: Díky Je to tak, 2836-2. Měla by být od Tutimy ještě nějak poladěná. Nevím jak přesně, ale mám je od nových cca rok a půl a chodí pár vteřin do plusu za den. Takže za mě to kluci poladili dobře JJ, díky za upřesnění a ať ti dobře slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Dnes jsem prubnul i totok a je to zatraceně dobrý. Parádní zpracování, modrej sunburst, ostrý hrany, jemnej a zároveň poctivej tah s integrovanou sponou, tady je fakt za ty peníze hodně muziky. Vše zabaleno v supr 80’s designu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 před 10 hodinami, pebe napsal: Pustil sis něco na schodech? Přede mnou tam někdo nacvakal Dvořáka, čuměl jsem jak puk, že tady máte schody s muzikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 (upraveno) LÜM-TEC B19 Upraveno 17. září 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Fajn pátek všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptrksvbd Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Tak nakonec změna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 58 v kancli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 před 6 minutami, furo napsal: 58 v kancli Taky tak… Spokojny? Sedia ti… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 před 14 minutami, Vortex-Tempus napsal: Taky tak… Spokojny? Sedia ti… díky, spokojný moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Za 3 dny -2 sekundy, za mě slušný a hlavně se neskutečně příjemně nosí.A na plast jebat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Za 3 dny -2 sekundy, za mě slušný a hlavně se neskutečně příjemně nosí.A na plast jebatTo vypadá na velmi slušné seřízení kalibru. Ať ti hezky slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 před 39 minutami, Kostra napsal: Za 3 dny -2 sekundy, za mě slušný a hlavně se neskutečně příjemně nosí. A na plast jebat Tak mi pak cinkni, až tě budou nudit, řediteli! Jinak já Expa2, ať nejsem OT… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Tak mi pak cinkni, až tě budou nudit, řediteli! Jinak já Expa2, ať nejsem OT… Jasne, uvidíme po líbánkách, zatím se z ruky nedostaly;-) A gratulace k polárkám, fantastico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se