Toblin Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Hmm, tak jsem si projel pár stránek zpět a fakt pěknej Ježíšek tady vespolek. Tak ještě jednou se stromem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Jooo, koule z titanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 (upraveno) před 35 minutami, Gustaf napsal: Jooo, koule z titanu... Ty máš Tita nový koule, já rameno Jo ty nový Wardy jsou taky z Titanu PS: ta absence sněhu mě nějak neskutečně sere Zase to roztálo moc brzy Upraveno 25. prosince 2022 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Ty máš Tita nový koule, já rameno Jo ty nový Wardy jsou taky z Titanu PS: ta absence sněhu mě nějak neskutečně sere Zase to roztálo moc brzy Hezky pěkně To už je spíš na cinkací video než na foto. Paráda.A abych jen nekecal, u mě už týden beze změny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Hodinky seřízené a můžu si začít hrát s dalším dárkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 (upraveno) před 3 minutami, Kostra napsal: Hezky pěkně To už je spíš na cinkací video než na foto. Paráda. A abych jen nekecal, u mě už týden beze změny. Díky moc, od majitele tolika luxus kousků to o to více potěší. Na cinkací videa jsou repetice, tohle cinkne jednou a konec. Ale zase ten zvuk se jim povedl Upraveno 25. prosince 2022 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Jj, cinkaci wardy jsou super.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 2 hodinami, Campino napsal: Čo bolo pod stromčekomželám pekný deň Neskutečná pecka - gratuluji k suprovému Ježíškovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 1 minutou, DarylVanHorne napsal: Neskutečná pecka - gratuluji k suprovému Ježíškovi Ďakujem peknemoc sa z nich teším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Když se mají namáčet v moři, proč jim to neumožnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Po hodne dlouhe dobe se dostaly na ruku Hamiltony. Jezisek jim donesl novej remen, aby je slo nosit i lete Co jsem propadl GP, moc casu na ruce nepobudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Už tři měsíce v kuse Aquisy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 High-End Quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Uz letime domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Vánoční testování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 (upraveno) V 22. 12. 2022 v 21:13, chief napsal: Super! Takhle se to tady asi obcas vyvine, asi prirozeny vyvoj Btw. Pokud je to naznaceno taktne jak pises, je to uplne v rychtiku. To ja projevil radost nad novymi Steinhart Nav B-Uhr 44 Dual Time Titanium (za 18k, s konskym remenem za 250 €) nekdy v lete a LovecK me sejmul hlaskou - Dacia na ruce. To mi zrovna od zdejsiho old school clena neprislo taktni, nepochopil jsem takovy komentar. Jsem si rikal, ze jsem asi nejaky loser, kdyz nemam hned zrovna Rolady, Panerai apod (kor kdyz Flieger krome Big 5 Laco, Stowa, IWC, atd. dela mraky dalsich firem jako Seiko, Orient, atd). Ale co uz, dost brekotu. Anyway. Vesele Vanoce! No kamarade, to je jen Tva chyba ze nectes poradne pravidla fora. Kdyby ano, vedel by jsi, ze Ti co maji Rolex maji pravo vyjadrovat blahosklonne pohrdani nad ostatnimi, jez Rolex nemaji. Samozrejme, ne kazdy toho vyuzije, rekl bych dokonce, ze Ti co to delaji jsou v zasadni mensine, ale takova jsou pravidla fora. Vidis, to me pripomnelo, ze jsem se sam uz delsi dobu nikomu nevysmival, jdu vytahnout sve Rolexy, nafotit je a smaznout par "ubozaku".... Upraveno 25. prosince 2022 uživatelem grga_pitic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se