rmx Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Mam tyhle otloukanky docela rad, tedy krome korunky. Ten co ji navrhoval by zaslouzil, neco tak kousavyho sem s jinejma hodinkama nezazil, a to uz ji Ruda z Onyxu upravoval. Je vlastne uzasny jak jsou Hydrouse nedoceneny, slusna znacka s pribehem ale levny servis i nahradni dily. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Dnes na žlutou. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Léto je tu ... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června obyč Seiko 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června (upraveno) Ale výborný seiko Upraveno 30. června uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června V 28. 6. 2024 v 22:07, financ napsal: Zkoušení je nebezpečný, pokukoval jsem po nich dlouho a jak jsem je zkusil na ruce, hned jsem pořizoval. Mam ich uz 2 roky a nadsenie nepolavilo… Btw ta luneta chyta skrabance aj od prievanu. Nic pre citlive povahy… prajem pevne nervy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června před 2 hodinami, peter48 napsal: Citizen Divers Marine pri oslave mojich nar. 76 r Tož přeji mnoho zdaru a hlavně pevné zdraví 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Před hodinou, Kupa54 napsal: Dnes na žlutou. Jsou ve správných rukou a to jsem moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června před 1 hodinou, OndraPod napsal: Nevim proč jsem si nikdy nevšimnul červeného konce vteřinovky HydroConquestů, až teď. Hezký detail Protože to je takový malý detail,kam to oko málokdy sjede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června (upraveno) před 14 hodinami, MíraMíra napsal: Trefa, máš přehled Měl jsem pár kousků od Damasko dřív a ten matroš, tvar pouzdra i třeba dýnko za mě super. Ručky a dial už malinko slabší, ale právě na ten full lume dial se naopak těším. Pro mě zas něco novýho a já obecně moc rád, když to hezky svítí. Vždy, když se tyto D35 objeví v inzerci, přemýšlím, že si je koupím zpět. A že se v poslední době docela často v inzerci vyskytly. Ale nakonec vyhraje myšlenka, že nechci dvakrát do jedné řeky...Jsou to fajn hodinky, tak užívej a doufám, že je tady občas uvidím. Abych jen nekecal, jedno foto.. Upraveno 30. června uživatelem bacil.357 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června před 2 minutami, bacil.357 napsal: Vždy, když se tyto D35 objeví v inzerci, přemýšlím, že si je koupím zpět. A že se v poslední době docela často v inzerci vyskytly. Ale nakonec vyhraje myšlenka, že nechci dvakrát do jedné řeky...Jsou to fajn hodinky, tak užívej a doufám, že je tady občas uvidím. Abych jen nekecal, jedno foto.. To je bezva zpráva. A jo, pokusím se občas něco cvaknout. Co se nám narodil mrňous, tak to tady bohužel trochec zanedbávám, ale polepším se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Prvý krát na gume 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června před 27 minutami, MíraMíra napsal: To je bezva zpráva. A jo, pokusím se občas něco cvaknout. Co se nám narodil mrňous, tak to tady bohužel trochec zanedbávám, ale polepším se. Taky jsem to tady zanedbával, když byly děti malé. Zato poslední dobou se rozjíždím, možná až moc... ...bude to skoro 8 let co jsem fotil toto... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Ulm a nedělní nečas 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června (upraveno) před 2 hodinami, bacil.357 napsal: Taky jsem to tady zanedbával, když byly děti malé. Zato poslední dobou se rozjíždím, možná až moc... ...bude to skoro 8 let co jsem fotil toto... Jo jo, ten náš patří k těm vůbec nejživějším a můj "srarej" život a dnešní je úplně nesrovnatelnej. Ale stejně by člověk nikdy neměnil. Všechno si to pomalu sedá a za chvilec zas budu fotit jednu za druhou. Ovšem tam do toho pravděpodobně vstoupí sourozenec. Jo, fotka pěkná a radost si člověk taky musí umět udělat. Hlavně když jsou na to vhodný podmínky. Upraveno 30. června uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června před 3 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Mam ich uz 2 roky a nadsenie nepolavilo… Btw ta luneta chyta skrabance aj od prievanu. Nic pre citlive povahy… prajem pevne nervy Luneta na to vypada, s nějakým tím šrámem počítám. Hned jsem je vzal k vodě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se