Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Mam tyhle otloukanky docela rad, tedy krome korunky. Ten co ji navrhoval by zaslouzil, neco tak kousavyho sem s jinejma hodinkama nezazil, a to uz ji Ruda z Onyxu upravoval. Je vlastne uzasny jak jsou Hydrouse nedoceneny, slusna znacka s pribehem ale levny servis i nahradni dily.

IMG_4138.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 50,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1786

• Akam

1416

• Vit

1136

• Kid_A

872

V 28. 6. 2024 v 22:07, financ napsal:

Zkoušení je nebezpečný, pokukoval jsem po nich dlouho a jak jsem je zkusil na ruce, hned jsem pořizoval.

IMG_8489.jpeg

Mam ich uz 2 roky a nadsenie nepolavilo… Btw ta luneta chyta skrabance aj od prievanu. Nic pre citlive povahy… prajem pevne nervy 😅

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, MíraMíra napsal:

Trefa, máš přehled 😀

Měl jsem pár kousků od Damasko dřív a ten matroš, tvar pouzdra i třeba dýnko za mě super. Ručky a dial už malinko slabší, ale právě na ten full lume dial se naopak těším. Pro mě zas něco novýho a já obecně moc rád, když to hezky svítí. 😀

Vždy, když se tyto D35 objeví v inzerci, přemýšlím, že si je koupím zpět. A že se v poslední době docela často v inzerci vyskytly. Ale nakonec vyhraje myšlenka, že nechci dvakrát do jedné řeky...Jsou to fajn hodinky, tak užívej a doufám, že je tady občas uvidím.

Abych jen nekecal, jedno foto..

20240630_131742.jpg

Upraveno uživatelem bacil.357
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, bacil.357 napsal:

Vždy, když se tyto D35 objeví v inzerci, přemýšlím, že si je koupím zpět. A že se v poslední době docela často v inzerci vyskytly. Ale nakonec vyhraje myšlenka, že nechci dvakrát do jedné řeky...Jsou to fajn hodinky, tak užívej a doufám, že je tady občas uvidím.

Abych jen nekecal, jedno foto..

20240630_131742.jpg

To je bezva zpráva. 🙂

A jo, pokusím se občas něco cvaknout. Co se nám narodil mrňous, tak to tady bohužel trochec zanedbávám, ale polepším se. 🫡

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 27 minutami, MíraMíra napsal:

To je bezva zpráva. 🙂

A jo, pokusím se občas něco cvaknout. Co se nám narodil mrňous, tak to tady bohužel trochec zanedbávám, ale polepším se. 🫡

Taky jsem to tady zanedbával, když byly děti malé. Zato poslední dobou se rozjíždím, možná až moc...

...bude to skoro 8 let co jsem fotil toto...

WP_20160822_18_44_42_Pro.jpg

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, bacil.357 napsal:

Taky jsem to tady zanedbával, když byly děti malé. Zato poslední dobou se rozjíždím, možná až moc...

...bude to skoro 8 let co jsem fotil toto...

WP_20160822_18_44_42_Pro.jpg

Jo jo, ten náš patří k těm vůbec nejživějším a můj "srarej" život a dnešní je úplně nesrovnatelnej. Ale stejně by člověk nikdy neměnil.

Všechno si to pomalu sedá a za chvilec zas budu fotit jednu za druhou. 😀 Ovšem tam do toho pravděpodobně vstoupí sourozenec. 🤷‍♂️🤦‍♂️😀

Jo, fotka pěkná a radost si člověk taky musí umět udělat.  Hlavně když jsou na to vhodný podmínky. 👍🤟

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Vortex-Tempus napsal:

Mam ich uz 2 roky a nadsenie nepolavilo… Btw ta luneta chyta skrabance aj od prievanu. Nic pre citlive povahy… prajem pevne nervy 😅

Luneta na to vypada, s nějakým tím šrámem počítám. Hned jsem je vzal k vodě

IMG_8501.jpeg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...