AKUC Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna lacné ale skvelé 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna rozkošný řemíneček od kolegy dorazil manželka prohlásila, že prý už to nejsou dědkovské hodinky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 18 hodinami, AndyAaron napsal: ... když vám kamarád, který se kochá SEIKO na kůlu v plotě, půjčí krásné německé hodinky. díky. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 2 hodinami, kaktusář napsal: rozkošný řemíneček od kolegy dorazil manželka prohlásila, že prý už to nejsou dědkovské hodinky Máš hodnou ženu, řemínek je to pěkný, hodinky bohužel nejsou můj šálek kávy. Užívej si je . Já stále takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 16 minutami, Kupa54 napsal: bohužel hele já si myslím, že to není bohužel... je to vlastně krása, když člověka nechávají nějaké hodinky naprosto chladným... čím víc hodinek nechává člověka chladným, tím líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 3 hodinami, kaktusář napsal: rozkošný řemíneček od kolegy dorazil manželka prohlásila, že prý už to nejsou dědkovské hodinky Výborné Pohodicka u kafe 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 27 minutami, kaktusář napsal: hele já si myslím, že to není bohužel... je to vlastně krása, když člověka nechávají nějaké hodinky naprosto chladným... čím víc hodinek nechává člověka chladným, tím líp Ano, vlastně nám klid. Škoda, že jen v úzkém segmentu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 39 minutami, ATOM napsal: Výborné díky, jsem překvapen, že k tomu jde takhle světlý, na netu jsem našel spíš černo až černotmavomodrý krokodýl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 34 minutami, Kupa54 napsal: Ano, vlastně nám klid. Škoda, že jen v úzkém segmentu hm, tak to už nevím, jak bych tě potěšil :))) prostě se ti líbí většina hodinek a tak musíš trpět 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 12 minutami, kaktusář napsal: díky, jsem překvapen, že k tomu jde takhle světlý, na netu jsem našel spíš černo až černotmavomodrý krokodýl temto hodinkam sedne siroke spoktrum barev 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Vítejte zpět, me BB58 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carre Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Na zimných cestách… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Po římských památkách 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna (upraveno) Upraveno 16. ledna uživatelem petr4612 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se