Jiřina Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna S N O O P YSent from my iPhone using Tapatalk 2 1
Kupa54 Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna (upraveno) před 8 minutami, tommasini napsal: Ať jenom nekecám. Tak dnes opět B Jsou nádherné a ten řemen k nim perfektně sedí. Abych také jen nekecal. Od dneška jsou v rotaci Oris. Upraveno 27. ledna uživatelem Kupa54 1
tommasini Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 38 minutami, Kupa54 napsal: Jsou nádherné a ten řemen k nim perfektně sedí. Abych také jen nekecal. Od dneška jsou v rotaci Oris. Děkuju moc. Já jsem jeden čas strašně toužil po tahu, tak jsem si ho k nim sehnal, ale teď mám zase období, že mě baví víc na řemínku. A tenhle má jemnější prošití než ten originál, tak mi to k tomu nějak více sedí. Děkuju.Však ty máš taky krásné kousky. 1
Klub300 Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Americko-švýcarsko-české stopky. Mám je rád už víc než 10 let a jednou za čas je rád provětrám ... 1 1
Salamaster Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna (upraveno) před 23 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Hodinky Squale jsem před vstupem na forum neznal, ale líbí se mi čím dál více. Zrovna jsem je k mému překvapení viděl na ruce Jackieho Chana ve filmu Božská relikvie z roku 1986, jelikož jsem je měl zařazené jako microbrand tak mě to dost překvapilo . Jinak chválím, moc pěkný kousek Upraveno 27. ledna uživatelem Salamaster 1
tikzot Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Když máš posrané den, tohle Ti stejně vždycky vykouzlí úsměv na tváři ✌ 1 5
Axel Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 19 minutami, tikzot napsal: Když máš posrané den, tohle Ti stejně vždycky vykouzlí úsměv na tváři ✌ Tomu bych docela i věřil.. Dneka takto.. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se