Lukáš3 Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Odesláno před 18 hodinami Dneska na novým řemenu. Krásně tenký strap, ke krásně tenkým hodinkám 9 1
junior300 Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Odesláno před 16 hodinami před 13 hodinami, Divers napsal: Úžasný Diky, napodobne 1
financ Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami Starý dobrý Navitajmry jsem ještě neměl 5 2
nazdarhodiny Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami Dneska rano vsechno na levacku, tak jsem na odpo vzal neco pro radost - aspon na ruku 3
Klub300 Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami Cítím na ruce poctivost a navíc je mám rád ... 3
FantasticFabio Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami před 1 hodinou, tommasini napsal: Flájbek chrona To vlevo je stojánek na telefon? Z tahů?
tommasini Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami před 25 minutami, FantasticFabio napsal: To vlevo je stojánek na telefon? Z tahů? před 25 minutami, FantasticFabio napsal: Jj presne tak. To mi vyrobila zena z pryskyrice a zalila do ni pretrhane stare tahy 1
FantasticFabio Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami před 10 minutami, tommasini napsal: Jj presne tak. To mi vyrobila zena z pryskyrice a zalila do ni pretrhane stare tahy Asi bys ji měl na rukou nosit….. samozřejmě až nebudeš nosit hodinky! 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se