Jeronimo Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června (upraveno) Já samozřejmě v dietě, takže bez kečupu Upraveno 13. června uživatelem Jeronimo 2 2 1
mlsoun1 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 4 minutami, Jeronimo napsal: Já samozřejmě v dietě, takže bez kečupu Mňam 2
bluman Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června este jedna vcerajsia, myslim, ze za volantom im to slusi najviac 3 1
mlsoun1 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Právě teď, bluman napsal: este jedna vcerajsia, myslim, ze za volantom im to slusi najviac A nejlépe za volantem sporťákaMáš to dobrý,hodil bych na ně racer řemen
bluman Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června 32 minutes ago, mlsoun1 said: A nejlépe za volantem sporťákaMáš to dobrý,hodil bych na ně racer řemen Diky, tato je sice z SUV, ale docela hodne sportoveho . Remen to je origo racer, len to na fotkach nie je moc vidiet. No, mozno by bol predsa lepsi taky s tymi vacsimi dierami
skywalker.l Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června K vodě Captain Cook na rejži. Ultrapohodlné kombo.. 5
mlsoun1 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 8 minutami, bluman napsal: Diky, tato je sice z SUV, ale docela hodne sportoveho . Remen to je origo racer, len to na fotkach nie je moc vidiet. No, mozno by bol predsa lepsi taky s tymi vacsimi dierami Není za coMě se vždy Carrery líbíly,ale nikdy jsem si tuto řadu nekoupil a ty ostatní vydržely jen chvíliAno,není vidět na řemen,hlavní úlohou jsou hodinky.Až jsem si zvětšil fotku,tak vidím.Možná i větší dírky a nebál bych se nějaký červno-černý řemínek.Třeba už jen červené prošití
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se