Filip eM Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Včerejší nákup upraven na ruku... Sedí to ... 12
Hector_24 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 7 minutami, Filip eM napsal: Včerejší nákup upraven na ruku... Sedí to ... Skvělé hodinky a skvělý výběr. Tenhle starý ‚buranský‘ tah bych rád nasadil na své keramické SMP – možná by mi trochu chyběla mikroregulace, ale jinak je to parádní tah. U tohoto modelu se mi moc líbí odlesky na ručičkách v přítmí. U novějších SMP to už není , protože celý číselník je keramický… 1
Jeronimo Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července (upraveno) EXP(I) Upraveno 23. července uživatelem Jeronimo 2
Filip eM Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 7 hodinami, Hector_24 napsal: Skvělé hodinky a skvělý výběr. Tenhle starý ‚buranský‘ tah bych rád nasadil na své keramické SMP – možná by mi trochu chyběla mikroregulace, ale jinak je to parádní tah. U tohoto modelu se mi moc líbí odlesky na ručičkách v přítmí. U novějších SMP to už není , protože celý číselník je keramický… Jak se říká, hodinky tě musí bavit, nebo si na nich musíš najít něco, co tě baví... A u těchto mě sakramensky baví ta vteřinová s červeným zakončením... Kdybych mohl, tak ji Vykoukam
Wendellin Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 4 hodinami, Lukáš3 napsal: Ten sandwich je pecka Teda Lukáši, ty jedeš bomby. Nejdřív Omega a teď italský instalatérský. Jinak Aesopy od tebe dělají pořád radost. Ať ti to tiká. Václav.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se