Cynique Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Mám je rád, ale ne vždy se mi chce s*át s tou měsíční fází Kombinace manualního nátahu a moonphase komplikace je trochu nešťastná, pokud je člověk nenosí každej den. Na druhou stranu jsou ale díky tomu manuálu tenký. A taky je to ta jednoduchá moonhphase - vlastně datumovka, takže "natočit" ji není problém. Akorát mně se často nechce 5
Arthur N. Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září ze si koupim hnusny hady to me ani ve snu nenapadlo, byl to impulsivni nakup s pocitem, ze mam posledni kus v CR, ted jsem rad, ze to klaplo! 4 2 3
Tomak Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září před 13 hodinami, Arthur N. napsal: ze si koupim hnusny hady to me ani ve snu nenapadlo, byl to impulsivni nakup s pocitem, ze mam posledni kus v CR, ted jsem rad, ze to klaplo! Taky jsem měl telefonát z AD, ale nevzal jsem je, protože už bych je neunosil. Každopádně jsou krásný 1
Arthur N. Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Právě teď, Tomak napsal: Taky jsem měl telefonát z AD, ale nevzal jsem je, protože už bych je neunosil. Každopádně jsou krásný Tak dik, ze jsi se jich vzdal ve prospech Seikokota, ktery je taky neunosi Ale myslim, ze je hlavne ve svete koupilo hodne prekupniku "vekslaku" a prodavaji z vesela za raketu. 1
Vortex-Tempus Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září před 4 hodinami, FiXilVer napsal: Dnes to bude zaujimavy den Co si ides zalietat na Sim? Have fun
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se