Kostra Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu po pár dnech můžu zodpovědně říct, že na podruhé jsou lepší než na první pokus. Asi jsem do nich dorostl:-) 10 2
Juraj11 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu Nene, Německo, FB s hodinkama nějak nesleduju. Za kolik tam byly, ať vím, jestli jsem zas nebyl zbytečně zbrklej Přijde mi, že ceny začínají být nesmysl...Myslím že za ně chtěl 23 tis.Sent from my iPhone using Tapatalk
Lamiczka Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu @Juraj11 jo tak to Němec měl mnohem realističtější očekávání - jsou full set s gumou a tahem, kterej snad nebyl nošenej (žádný vlásečnice na sponě), visačkou, boxem, bookletama, kartou a tohle rozhodně nestály ani blízko...proto jsem je tam nemohl nechat Ale stejně u mě vedou asi monstra, jsem na nich jaksi závislej, ani Rolexy teď nenosím. A prodel je, že jak chodím přednášet občas do škol, tak si jich všímají děcka v 8-9 třídě a chválí mi hodinky
Zlý vlk Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu (upraveno) Dneska to bylo na mokrý gumy. Ale dal jsem to jen asi o 26 minut pomaleji než Marquez. Šlo by to i rychleji, kdybych se nezdržoval focením hodinek. Upraveno 9. listopadu uživatelem Zlý vlk 2 1 1
RadekB Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu V 8. 11. 2025 v 13:17, EpsteinBarr napsal: @junior300 Netusim, po kolkych rokoch som ich vytiahol zo suflika. Ale dakujem Za mne jsou to jedny z nejlepších hodinek napříč celým low-endovým spektrem. Když byly k dostání, tak jsem je nekoupil .
Tomak Odesláno 10. listopadu Nahlásit Odesláno 10. listopadu (upraveno) Upraveno 10. listopadu uživatelem Tomak 9 1
mlsoun1 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Odesláno 10. listopadu před 49 minutami, Kupa54 napsal: Dobré deštivé ráno. I Tobě kamaráde 1
mlsoun1 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Odesláno 10. listopadu Poslední před odjezdem,přeji Všem krásný den 8
Daemonultimate Odesláno 10. listopadu Nahlásit Odesláno 10. listopadu Domácí pohoda, nebo práce z domova?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se