Jeronimo Odesláno středa v 17:15 Nahlásit Odesláno středa v 17:15 Landmonster LE 1000 Ještě, že jsou mi velké Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 3
ladvach Odesláno středa v 19:41 Nahlásit Odesláno středa v 19:41 A tady rychlovka mých krásných Laco Vancouver, před večerkou Ty malé číslovky se mi moc líbí. Kdysi se to dělalo nýtovačkou. Někde v kůlně nebo v garáži. Vydrželo to až padesát let. Dneska ty číslovky mají nožky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
M@chino Odesláno středa v 20:21 Nahlásit Odesláno středa v 20:21 Dnes večer 2x 1 generace … 240 a 68.3 … jedna kniha a tolik zábavy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Cynique Odesláno středa v 23:44 Nahlásit Odesláno středa v 23:44 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 2
Vit Odesláno čtvrtek v 05:00 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:00 Biatec CS30B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
ProF3T Odesláno čtvrtek v 05:51 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:51 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Maaac! 5 1
Zlý vlk Odesláno čtvrtek v 05:58 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:58 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Snekofon Odesláno čtvrtek v 06:24 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 06:24 (upraveno) Dnes ve spěchu zase Cook, i když ke košili většinou nazouvam jiné kusy. Ale zase je ten den veselejší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno čtvrtek v 06:24 uživatelem Snekofon 7 1
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 06:25 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 06:25 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
Vortex-Tempus Odesláno čtvrtek v 07:14 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:14 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15
Kupa54 Odesláno čtvrtek v 07:39 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:39 Cesta do deště. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
phys Odesláno čtvrtek v 08:02 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:02 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
ATOM Odesláno čtvrtek v 08:11 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:11 vcerejsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 1
KurMat Odesláno čtvrtek v 08:20 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:20 První automaty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 4
Tomak Odesláno čtvrtek v 08:28 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:28 První fotka z nového telefonu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16 2
worel Odesláno čtvrtek v 08:28 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:28 Dnes je semnou želva v práci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
MíraMíra Odesláno čtvrtek v 08:58 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:58 Já jim prostě fandím. Dělají fakt fajn hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 3
Arthur N. Odesláno čtvrtek v 09:02 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 09:02 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Milog Odesláno čtvrtek v 09:38 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 09:38 Mám je pořád na ruce, ale jsou neuvěřitelně pohodlné, jdou naprosto přesně, a když je na celý víkend odložím nic se neděje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Antoine Cerutti Odesláno čtvrtek v 10:45 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 10:45 Tak já přidám další Seiko. Dneska mám na ruce tenhle ana-digi vintage kousek. Děda si je koupil jako nové, nosil, pak na 15 let odložil do šuplíku a pak mi je podaroval, dneska po vyčištění vůbec poprvé na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se