Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska tak ⌚

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 7
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Jedny jsem půjčil a už se mi nevrátily. Tak podruhý a snad už naposledy. Bez nich to prostě nejde.

to, že se nevrátí jednoznačně svědčí pro kvalitu hodinek... já je považuji taky za základ sbírky. kdyby vše zklamalo, tak tyhle ne... pokud by tyhle zklamaly... takovou situaci si neumím představit a raději se do těch představ vůbec nepouštím :)

Odesláno

10 z 10ti Sibiřských psů, koupených v Polsku a žijících v Česku doporučuje érokyngy… pánička to fakt baví…

• Like 8
  • Haha 1
Odesláno

Začalo foukat, takže jsem musel nahodit sportovní bundu a rozbil jsem si slušňáckej look, ale pořád to šlo

3151c02f94672054718cbf3a40499c42.jpg

• Like 6
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 4 hodinami, kaktusář napsal:

to, že se nevrátí jednoznačně svědčí pro kvalitu hodinek...

Nebo o finanční tísni dotyčné. Možná je ještě má, jestli jo, tak ať je nosí, já se na ni nemůžu ani zlobit. Doufám, že je v pořádku a jenom se neozývá.

Odesláno
před 16 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Nebo o finanční tísni dotyčné. Možná je ještě má, jestli jo, tak ať je nosí, já se na ni nemůžu ani zlobit. Doufám, že je v pořádku a jenom se neozývá.

tak snad je v pořádku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...