Noname66 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna (upraveno) Když práce na zahradě, tak jedině toto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. srpna uživatelem Noname66 3
KAL Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14
horal Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 2 hodinami, Vit napsal: CERTINA DS First Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásná fotka.. 1 1 1
Klub300 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Nechápu proč se neprodaly, když jsem měl slabší chvilku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
juk Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 5 hodinami, Vit napsal: CERTINA DS First Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parádní fotka i hodinky! Co je to prosím za referenci? Díky. 1
Vit Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 13 minutami, juk napsal: Parádní fotka i hodinky! Co je to prosím za referenci? Díky. Děkuju. CERTINA DS FIRST. Kupoval jsem se v roce 2007. 1
Vit Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 44 minutami, Klub300 napsal: Nechápu proč se neprodaly, když jsem měl slabší chvilku Podle mě se musejí sejít tři základní faktory: 1) cena musí být zajímavá PRO KUPCE 2) Musí se najít kupec, který má o hodinky zájem 3) Ten kdo má o hodinky zájem musí mít v čas prodeje prostředky k dispozici Čím vyšší cena a čím víc mimo mainstream, tím je složitější splnit všechny 3 požadavky. 1 1
dragys27 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Klub300 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 3 minutami, Vit napsal: Podle mě se musejí sejít tři základní faktory: 1) cena musí být zajímavá PRO KUPCE 2) Musí se najít kupec, který má o hodinky zájem 3) Ten kdo má o hodinky zájem musí mít v čas prodeje prostředky k dispozici Čím vyšší cena a čím víc mimo mainstream, tím je složitější splnit všechny 3 požadavky. Je to tak, ale tady to bylo myšleno, že jsem rád, protože jinak už bych si je nemohl užívat na své ruce . 1
Lukáš3 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Ondrej71 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Dnes na gumě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 2
milomac Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
tikzot Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna 12 12 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
tm80 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Sphinxx Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Dobré odpoledne, pracovní přesuny s PAM. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Pan_Roman Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Dneska sentimentálně, moje první pořádné hodinky 7 1
ladvach Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Prochy68 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
exell Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Jehlan Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna V 11. 8. 2026 v 16:36, Vit napsal: Pomalu se chystáme na zítřejší zatmění: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Svářecí kukla to jistí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se