snake Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Za ty roky tady už jsem zažil restartu až až...výprodej je pomalu za mnou a já začínám znovu... Ale něco z mechanik jsem si nechal...to zas jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Prihodim aj ja do nového vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Makame... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 V 10. 5. 2020 v 15:31, AndyAaron napsal: V ramci patinace... Rozšířit Super fotka. Nejdřív jsem zkoumal, proč máš ty hodinky okousaný Připomnělo mi to hodiny, které maloval na svoje obrazy Dalí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 SDssss! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 V 8. 5. 2020 v 20:50, Matik napsal: Dilema jaké G-Shock vyřešenoaky modell? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 starý dobrý sportky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 V 11. 5. 2020 v 10:04, jovani napsal: aky modell? Garmin Instinct :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 V 10. 5. 2020 v 20:26, Ace84 napsal: Kráné. Kolik jich na fóru je? Nevíš? Rozšířit V 10. 5. 2020 v 20:50, pacient napsal: díky jedny už jsem tu myslím viděl.... Rozšířit Ja viem o troch. Roman, Vojta a pacient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 V 11. 5. 2020 v 10:50, EpsteinBarr napsal: Ja viem o troch. Roman, Vojta a pacient. Rozšířit Já je mám taky. Takže čtvery. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Kuňky na dešti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Expa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 V 11. 5. 2020 v 9:05, michalval napsal: Super fotka. Nejdřív jsem zkoumal, proč máš ty hodinky okousaný Připomnělo mi to hodiny, které maloval na svoje obrazy Dalí.Haha, diky.Daliho musim omrknout, moc mi to nenaskakuje. Jsem malirsky analfabet. Uvedomuju si, ze nekdo kreslil takove ty ohnute “vlacne” hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 V 11. 5. 2020 v 12:34, AndyAaron napsal: Haha, diky.Daliho musim omrknout, moc mi to nenaskakuje. Jsem malirsky analfabet. Uvedomuju si, ze nekdo kreslil takove ty ohnute “vlacne” hodiny Tak to je presne ono. Primaloval to do obrazu jako symbol pomijivosti casu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 V 11. 5. 2020 v 11:51, Ace84 napsal: Já je mám taky. Takže čtvery. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit ja tiez, cize 5ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Sollarzilla.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se