digiMonster Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 GS je to ťažká pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Prší tak potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Flieger Friday Steinhart Nav B-Uhr 44 Dual Time TitaniumTak po delší době návštěva v ChronoShopu.A nový přírůstek Díky za dnešní adhoc přístup!Type-ATitanium caseGMT na Japonsko nastaven (GMT ručka je precizně skoro neviditelná a neruší tak celkovou tvář displeje)Safír z obou stranŠvýcarský strojekŠroubovací korunka rytina Fl. 23883Superluminova BGW9Koňský řemen 22Popravdě chystal jsem se na Hamilton Pilot, Day Date, Coop watch. Ale pak mi přišel do cesty tenhle boží Flieger od Steina, a Ham bude muset počkat Více o nich na ChronoShop blogu:https://blog.chronoshop.cz/?p=3445Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Davosa North Pole na vinici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Taky pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 @chief co je na nich tak božího? Rád bych to pochopil… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Ty voe, Karel to je sniper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 1 hour ago, LovecK said: @chief co je na nich tak božího? Rád bych to pochopil… za mne bych řekl poměr cena/výkon HTH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 před 3 minutami, chief napsal: za mne bych řekl poměr cena/výkon HTH Takže vlastně Dacia na zápěstí, aha… pomohlo to, děkuju moc. @shewcza @bobi hoši, vy tomu rozumíte stejně jako já, jen jste stydliví se zeptat. Mně doma říkali ze to není ostuda, když teda nevíš… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 @LovecK Ten link na blog v původním příspěvku nepomohl?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Boží digitálky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Jedny digošky bych doma snesl. A tyhle fotíš moc hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 @chief PR článek vs zákazník je pro mě rozdíl. Mě opravdu zajímal pohled člověka, co za to zaplatil… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Svieže, posledná pracovná a ide sa domov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 7 minutes ago, LovecK said: @chief PR článek vs zákazník je pro mě rozdíl. Mě opravdu zajímal pohled člověka, co za to zaplatil… Aha, rozumím. zatím moc nemohu hodnotit. Mám je teprve 9 hodin.. Zatím jsem happy. Akorát v posledních modelech už není ten strojek ETA 2893-2 ale Sellita SW 330 (která možná není tak hezká?) a přijde mi, že tam je jen vnitřní AR coating na tom safíru. Takže to má nějaký odlesky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Jedny digošky bych doma snesl. A tyhle fotíš moc hezky Tak se pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se