Gustaf Odesláno 21. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2022 Před hodinou, atrej napsal: paradna foto! Díky.... Dneska se ženou....
bluman Odesláno 21. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2022 On 12/20/2022 at 9:57 AM, Kid_A said: Takze dneska slavim 17 let na foru. Za tu dobu jsem napsal skoro 13 a pul tisice prispevku, v hodinkach (a v remenech na hodinky) utopil vyznamnou cast prijmu, pohadal jsem se na krev minimalne s dve tucty zdejsich clenu, kteri mi ted nemohou prijit na jmeno, spoluporadal Omega sraz, v ramci ktereho se neztratily zadne hodinky, ucastnil se legendarniho srazu v Gate, kdy naopak jedny hodinky byly odcizeny (borec nakonec kecal a mel je doma!), dostal nekolik banu od RoBerta, koupil vytopeny a vybrakovany Rolexky (mimo forum!), ktery mi Marek Frydl odmitl opravit, takze jsem je prodal na nahradní dily, setkaval se s hodinkari v nakupaku, na ulici, v aute, u Dusaka, v Mekaci, na pumpe, v kavarne, v hospode, na letisti a v podzemnich garazich, koupil a nasledne prodal stan na foceni hodinek (zjistil jsem, ze na to fakt nemam), dostal jednu fotku do chronomag kalendare 2021 (letos to neklaplo, sorry jako!), intoxikoval kamarady a rodinu, vcetne manzelky a potomka chronobundusem, zaplevelil si knihovnu predrazenymi publikacemi o hodinkach, vcetne vsech tri svazku Moonwatch Only........ a poradne si to vsechno uzil:) Jedeme dal:) Velka gratulacia k 17-tinam , a zelam skory prirastok z holy trinity. Tieto speedy su super . Ako cerstvo nakazeny chronobundom, dufam, ze ma caka nemenej zaujimavy vyvoj tejto infekcie... . Teraz vsak musim pribrzdit s dalsimi akviziciami, takze teraz badanie vo svete remienkov:
Kid_A Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2022 před 54 minutami, bluman napsal: Velka gratulacia k 17-tinam , a zelam skory prirastok z holy trinity. Tieto speedy su super . Ako cerstvo nakazeny chronobundom, dufam, ze ma caka nemenej zaujimavy vyvoj tejto infekcie... . Teraz vsak musim pribrzdit s dalsimi akviziciami, takze teraz badanie vo svete remienkov: Diky moc:))
krutor Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2022 Neznate nejakeho dobreho hodinare v Ostrave-Porube? Po dvou letech mi prestali jet solarni gecka... Doufam ze staci vymenit baterku.
dlubix Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2022 Taky to už v háku budu dneska pomalu balit.
LovecK Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2022 před 21 hodinami, Kostra napsal: To vypadá, že se teď z Onyxu vrátila skoro půlka PAMů na fóru:-) Moje včera taky dorazily. No co si budeme povídat, budeš to mít na vánoce hezké. A taky těžké se rozhodovat, co hodit na pazouru;-) Děkuji, máš pravdu, dnes ráno to bylo při výběru HELL!!! vyhrály Monaco…
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se