Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mosazné ponorky, jak se nemusí cpát pod košili, tak jsou super. Celý den špekuluju, jestli je nechat zrát přírodně nebo jim trošku pomoct.

da43e2be4cae08e7bd3e64fe23358bd4.jpg

• Odpovědi 61,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2129

• Akam

1438

• Vit

1333

• kaktusář

1183

Odesláno (upraveno)
  V 14. 5. 2020 v 12:59, Kostra napsal:

Mosazné ponorky, jak se nemusí cpát pod košili, tak jsou super. Celý den špekuluju, jestli je nechat zrát přírodně nebo jim trošku pomoct.

Rozšířit  

Poraď se s odborníkem ;)

https://forum.chronomag.cz/topic/128950-dokusanův-vrchol-chronobundu/?do=findComment&comment=2512899

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno

Tuhle radu bych opravdu nedal. Doporučil bych reakci s výpary z uvařeného vejce. Hlavně to tam nenechat dlouho. Jinak s bronzovkami (různými) jsem experimentoval hodně a asi bych nakonec "forced patina" nedoporucil. Ale jinak je to zábava sledovat různé chemické reakce. 

Odesláno
  V 14. 5. 2020 v 13:48, Dokusan napsal:
Tuhle radu bych opravdu nedal. Doporučil bych reakci s výpary z uvařeného vejce. Hlavně to tam nenechat dlouho. Jinak s bronzovkami (různými) jsem experimentoval hodně a asi bych nakonec "forced patina" nedoporucil. Ale jinak je to zábava sledovat různé chemické reakce. 

Náhodou ti to vykouzlilo krásnou modrou, holt bronz, myslím, že ta moje mosaz tak divoká nebude:-) Minimálně nepůjde tak krásně do šmoulova

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...