Gustaf Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 před 2 hodinami, Kid_A napsal: Kosile k tematu je dulezita Tady to frčí... asi budu muset na nákup.... Košile teda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 před 37 minutami, Vit napsal: Pěkné zátiší v pozadí, to je solitér nebo část nějaké modelové železnice? ------------------------------------------- já BIATEC CS30B Děkuju, je to model lehkého objektu 37A-220Z a před ním neidentifikovaný bajonet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 před 11 minutami, Gustaf napsal: Tady to frčí... asi budu muset na nákup.... Košile teda.... Nikdy jsem na to nebyl, letos jsem ale podlehl:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 před 26 minutami, Kid_A napsal: Nikdy jsem na to nebyl, letos jsem ale podlehl:)) Já po ní už taky koukal....ale něco pořídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Na firemní vánoční večírek do Vídně jedině Tudor BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Dnes takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Uz dlouho jsem se tak netesil z novyho kusu . A potesilo me, ze jsem zvladnul zkratit tah, aniz bych ho dom*dal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Kazdy den na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 před 49 minutami, KFL napsal: Uz dlouho jsem se tak netesil z novyho kusu . A potesilo me, ze jsem zvladnul zkratit tah, aniz bych ho dom*dal . Gratulace! Velká paráda. Tyhle jsou od GS jedny z nejpovedenějších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Celý týden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 před 4 hodinami, KFL napsal: Uz dlouho jsem se tak netesil z novyho kusu . A potesilo me, ze jsem zvladnul zkratit tah, aniz bych ho dom*dal . Tohle je bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 (upraveno) @Prochy68 @Jaroslav Jára Tak se nám tady sešlo elektrické citizenní okénko Upraveno 15. prosince 2023 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Dobré ránkoRanní nerozhodnost, do leva či doprava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 prej "malý" princ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Veselé hodinky do smutného počasí, čert vem datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se