digiMonster Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 Len na skúšku...sú fajn ľahučké ale ta cena je pekne uletená Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
T1000 Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 H18. Borealis guma je i po letech moc příjemná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Badalucio Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 Nové čokolády :-)Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk
krutor Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 Tudor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 Dnes MIDO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KAL Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 V 14. 9. 2020 v 10:43, 323GT napsal: Tak nějak podobně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Fantastický Hanharty Já Alpina Startimer AL-725 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
323GT Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 před 30 minutami, KAL napsal: Fantastický Hanharty Já Alpina Startimer AL-725 Díky. Myslím, že jsi je vystihl naprosto přesně. Alpinky taky pěkné.
wolfesh Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 před 3 hodinami, digiMonster napsal: Len na skúšku...sú fajn ľahučké ale ta cena je pekne uletená Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zkusil jsem si je u Hanáka a i když jsem čekal, že jsou lehké, stejně mě to překvapilo jak moc. Já už skoro 3 měsíce Geophysic (ne výhradně) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 před 4 hodinami, T1000 napsal: H18. Borealis guma je i po letech moc příjemná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je velka parada! Jsou supr ja takto : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 Orlíkos na tropikos Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaxT Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 Hezky pekne ty Mosery. Jako jediny hodinky asi ne, ale ten brus musi bejt nazivo pecka. Jinak ja furt to samy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milomac Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 Já pořád tyhle, doufám, že se jen tak neomrzí ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se