Prochy68 Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Dobré ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Na rifle už nezbylo… 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 3 hodinami, Kostra napsal: Dobré ranko vyborny for2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Když už se rozhodnu nasadit nato, tak ať má hw stejnou barvu jako pouzdro. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 2 hodinami, AndyAaron napsal: Ty jsou peckovni ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 3 hodinami, AndyAaron napsal: Nádherný kousek máš Já se svým v létě z tahu přešel na řemínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Spokojený 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června @Lukáš3 vyborne Dnes vzhladom k casovemu stresu chrono.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 1 hodinou, childe napsal: Nádherný kousek máš Já se svým v létě z tahu přešel na řemínek Dik. Napodobne! Ja to zkousel sundat z tahu, ale na nicem jinem se mi to nelibilo. Navic hodinek s reminkem mam dalsi dve kabelky, tak neco nechat na tahu neni zas takovej problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Na kafe 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 45 minutami, Lukáš3 napsal: Kdyby mě něco donutilo koupis si "B", šel bych do chronomatů. Máš je moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června (upraveno) Dneska jsem je trochu prosolil a pro jistotu hodil na Barton gumu... Upraveno 25. června uživatelem Gustaf 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Kondiční procházka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června bez nato reminku jsem trochu nervozni, ze hodinky skonci na dne lomu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se