Kupa54 Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 před 50 minutami, horskjan napsal: Se nedivím, mě by asi stačilo i méně. Tyhle vícestupňový piva jsou zrádný Koukám, že mají dle webu otevřeno celoročně Já na Island jezdím zásadně později na podzim/brzo na jaře a to mají menší podniky často zavřeno... Podle mě asi porto, že to je pivovar a ne jen hospoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 před 3 hodinami, Moty napsal: Jo Háifoss, došel jsem ke stejnému závěru, bohužel těch pár dní co jsem tam byl loni bylo krátkých, ale pivovar v Ísafjörðuru mohu jen doporučit https://dokkanbrugghus.is/ Diky za tip, stravim 2 dni v zapadnych fjordoch, takze pivovar isto pojdem pozriet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 před 2 hodinami, Kupa54 napsal: Dobré ráno Ten mesh jim sluší. ------------------------------- Já LUM-TEC V5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 Mocný střík. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 před 8 minutami, Stodic napsal: Mocný střík. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hodinky s vodotryskem 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 V 19. 8. 2024 v 21:20, paya01 napsal: Tak jsem dnes cestou z dovolené vzal rodinu na prohlídku pamětihodností v jednom zajímavém městě. Chyba. Dozvěděl jsem se, že slavný drak je jenom blbej krokodýl, časostroj je velkej ko*ot a kde prý je metro. Aspoň jsme si tam koupili boty (viz jiné vlákno). Příště to vezmu okolo jako americký prezidentský speciál... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přijeď v zimě. Zvíře dostane svetr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 před 2 hodinami, Moty napsal: Podle mě asi porto, že to je pivovar a ne jen hospoda Asi i záleží jak kde, posledně ve Východních fjordech v Breidalsvíku bylo na přelomu října a listopadu zavřeno. Ale to je fakt už malý minipivovar... Tak jsem si ve vedlejším marketu koupil alespoň jejich pivo v plechovce, dobré bylo https://mapy.cz/s/rehalahunu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 Příjemné poledne a dobrou chuť k obědu Pánové. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 před 7 minutami, Postal80 napsal: Příjemné poledne a dobrou chuť k obědu Pánové. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Osobne sice ten tah nemusim, ale ten dial je velmi podareny. Mam rad tieto reedicie starsich modelov. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 Na novém krokouši.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 Dnes přišel nový kousek kůžičky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 před 5 minutami, mlsoun1 napsal: Dnes přišel nový kousek kůžičky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parádní kůže … 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 Dnes želvy … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 Měla by to být ještěrka,Robert se čím dál více dostává do elitních složek výrobců řemínků na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 Broad Arrow Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 Možná prasknu, možná ne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 před 2 hodinami, sodekcz napsal: Přijeď v zimě. Zvíře dostane svetr Jo a hodiny šprcku. Já vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se