Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

před 7 minutami, AquaTerra napsal:

Čas doma na oběd v Austrálii na drink 🥃
Jaký čas máte nastavený vy na GMT?

Já mám většinou New York nebo když někde jsem, tak Prahu. V NYC bych si teprve o nějakých drincích a obědech nechával ještě zdát 🙂

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, ATOM napsal:

Velikost neni problem, je to o zvyku. No a s tim poustenim, samozrejme na tebe budu pamatovat, ale ja ani uz nevim, kdy jsem prodaval nejake hodinky, myslim ze je tomu mozna 8-10 let ? :) No asi to nebude takove horke s prodejem. Ale jestli se me splni muj sen (Hentschel H2), tak je prodam.

IMG_8840.jpeg

IMG_8841.jpeg

Máš úplnou pravdu.Velikost-průměr hodinek je jen v hlavě.Ale že nosím i vintage kousky, tak bych to zkousnul.A až je budeš prodávat, tak za deset roků mi bude 60.To už budu nosit manželčiny Tanky a tyto se k nim na sport a nejenom na něj hodí😀

Tu značku vůbec neznám, ale ze spodu do vypadá fantasticky.Teď mám procedury,pak se na ně mrknu.

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, AquaTerra napsal:

Čas doma na oběd v Austrálii na drink 🥃
Jaký čas máte nastavený vy na GMT?

IMG_8420.jpeg

Zatím tam mám náš "zimní". Ale až si vzpomenu, přehodím to na UTC, ten občas používám při vysílání. 

IMG_20240924_125410.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, mlsoun1 napsal:

Máš úplnou pravdu.Velikost-průměr hodinek je jen v hlavě.Ale že nosím i vintage kousky, tak bych to zkousnul.A až je budeš prodávat, tak za deset roků mi bude 60.To už budu nosit manželčiny Tanky a tyto se k nim na sport a nejenom na něj hodí😀

Tu značku vůbec neznám, ale ze spodu do vypadá fantasticky.Teď mám procedury,pak se na ně mrknu.

Cartier Tank jsou famozni hodinky, stejne tak Santos, ten dizajn me hodne bere. 👍

Hentschel je mlada znacka, tusim od r. 1993. Maji svoje strojky. I kdyz, jsou to v podstate okopirovane strojky ktere se jiz nevyrabi jako napr. AS1130. Hentschel je postavil od zakladu komplet znovu, po svem, se spoustou vylepseni. Vznikl mimomaradne robustni a odolny inhauz HUW1130. Pouzdra jim vyrabi Sinn.

No a ja ci jineho dnes nez SUB HUNTER 😁

16B75977-136E-4B2C-B9A8-4FCF38D67BDA-35660-000007FB9EFDF5D1.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, ATOM napsal:

Cartier Tank jsou famozni hodinky, stejne tak Santos, ten dizajn me hodne bere. 👍

Hentschel je mlada znacka, tusim od r. 1993. Maji svoje strojky. I kdyz, jsou to v podstate okopirovane strojky ktere se jiz nevyrabi jako napr. AS1130. Hentschel je postavil od zakladu komplet znovu, po svem, se spoustou vylepseni. Vznikl mimomaradne robustni a odolny inhauz HUW1130. Pouzdra jim vyrabi Sinn.

No a ja ci jineho dnes nez SUB HUNTER 😁

16B75977-136E-4B2C-B9A8-4FCF38D67BDA-35660-000007FB9EFDF5D1.jpeg

Žena má troje Cartiéry a Tanky nosí nejčastěji.Jsou to velmi elegantní hodinky.

Díval jsem se na jejich stránky a určitě bych si vybral.Hodinky co se týče designu jsou hodně zajímavé.Až ta cenová relace je horší.

Hmmm a strojky vypadají taky dobře.

Odkaz ke komentáři

@mlsoun1 ty nám tady bojkotuješ světlé strapy k hodinkám. Všechny bys nejradši na dámské ručky 😀 Co máš proti našim chlupatým? 🙂 😀 😂

Teď čekám jeden z krokodýla, určitě budeš navrhovat,že by byl lepší na dámskou kabelku 😂

Upraveno uživatelem childe
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...