Kupa54 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Obrovská radost a splněný sen! 8 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna (upraveno) před 2 hodinami, kaktusář napsal: kožka dorazila! já to vidím výborně, co ty ? Upraveno 23. ledna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Před hodinou, špelda66 napsal: já to vidím výborně, co ty ? ano, velice děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Na špacíru 8 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 10 hodinami, hightower napsal: Obrovská radost a splněný sen! Blahopřeji, jen mě překvapuje jak velký působí na tvoji tlapě, která je stejná jako moje. Ale to bude fotkou. Já když si vezmu Murph 42, tak to vypadá podobně zblízka a přitom v zrcadle ze 2 metrů na pohodu. Každopádně skvělý univerzály. Člověk by snad ani nepotřeboval jiný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 46 minutami, bluman napsal: SUR555 z Helveti v akci? Když je na mě občas občas vyplivl Google, tak mě nikdy nenapadlo, že můžou vypadat takhle skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 36 minutes ago, Jiří Sedlák said: SUR555 z Helveti v akci? Když je na mě občas občas vyplivl Google, tak mě nikdy nenapadlo, že můžou vypadat takhle skvěle. ano, SUR555, ale z Amazonu v akcii, za tu cenu sa to nedalo nekupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna (upraveno) V pátek či v pondělí, hodí se kdykoli Upraveno 24. ledna uživatelem childe 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Tento týden jsem pojal hvězdně, tak dobré ráno všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Orient WorldTimer 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna volantofka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Blahopřeji, jen mě překvapuje jak velký působí na tvoji tlapě, která je stejná jako moje. Ale to bude fotkou. Já když si vezmu Murph 42, tak to vypadá podobně zblízka a přitom v zrcadle ze 2 metrů na pohodu. Každopádně skvělý univerzály. Člověk by snad ani nepotřeboval jiný hodinky. Díky Jirko! Ta fotka opravdu zkresluje. Oproti SMP jsou drobnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Chronopátek 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se