špelda66 Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna (upraveno) V 23. 1. 2025 v 12:49, kaktusář napsal: kožka dorazila! Rozšířit já to vidím výborně, co ty ? Upraveno 23. ledna uživatelem špelda66
kaktusář Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna V 23. 1. 2025 v 15:37, špelda66 napsal: já to vidím výborně, co ty ? Rozšířit ano, velice děkuji
Jiří Sedlák Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna V 23. 1. 2025 v 13:06, hightower napsal: Obrovská radost a splněný sen! Rozšířit Blahopřeji, jen mě překvapuje jak velký působí na tvoji tlapě, která je stejná jako moje. Ale to bude fotkou. Já když si vezmu Murph 42, tak to vypadá podobně zblízka a přitom v zrcadle ze 2 metrů na pohodu. Každopádně skvělý univerzály. Člověk by snad ani nepotřeboval jiný hodinky.
Jiří Sedlák Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna V 23. 1. 2025 v 23:02, bluman napsal: Rozšířit SUR555 z Helveti v akci? Když je na mě občas občas vyplivl Google, tak mě nikdy nenapadlo, že můžou vypadat takhle skvěle.
bluman Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna V 23. 1. 2025 v 23:52, Jiří Sedlák napsal: SUR555 z Helveti v akci? Když je na mě občas občas vyplivl Google, tak mě nikdy nenapadlo, že můžou vypadat takhle skvěle. Rozšířit ano, SUR555, ale z Amazonu v akcii, za tu cenu sa to nedalo nekupit
childe Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna (upraveno) V pátek či v pondělí, hodí se kdykoli Upraveno 24. ledna uživatelem childe 2 1
Snekofon Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Tento týden jsem pojal hvězdně, tak dobré ráno všem...
hightower Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna V 23. 1. 2025 v 23:38, Jiří Sedlák napsal: Blahopřeji, jen mě překvapuje jak velký působí na tvoji tlapě, která je stejná jako moje. Ale to bude fotkou. Já když si vezmu Murph 42, tak to vypadá podobně zblízka a přitom v zrcadle ze 2 metrů na pohodu. Každopádně skvělý univerzály. Člověk by snad ani nepotřeboval jiný hodinky. Rozšířit Díky Jirko! Ta fotka opravdu zkresluje. Oproti SMP jsou drobnější.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se