childe Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Laco 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Man of good culture:)) 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března CWC Cabot Fifty 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března V 25. 3. 2025 v 14:07, Dokusan napsal: CWC Cabot Fifty Rozšířit hmm ty jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března V 25. 3. 2025 v 14:07, Dokusan napsal: CWC Cabot Fifty Bronz nebo full gold? Jsem to vubec nezaznamenal, co to bylo za akci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března (upraveno) @AndyAaron Budeš se divit,ale mosaz. Vyrobeno 22 kusů. Mosaz údajně z armádních přebytků různých dílů výstroje britských vojáků v roce 1937. Vše ručně vyrobeno v Anglii. Více zde: https://www.cwcwatch.com/products/cabot-fifty Jinak tomu ručně vyrobeno v Anglii, plus použitá mosaz, odpovídá i trošku hrubé zpracování. Upraveno 25. března uživatelem Dokusan 1 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Dnes jsem to trochu prostridal 6 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Po delší době, úplně jsem zapomněl jak jsou krásný na sluníčku. Co se bohužel nezměnilo a na co jsem nezapomněl, jak jsou těžký 7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března V 25. 3. 2025 v 15:41, shewcza napsal: Po delší době, úplně jsem zapomněl jak jsou krásný na sluníčku. Co se bohužel nezměnilo a na co jsem nezapomněl, jak jsou těžký Rozšířit Škoda, že si je nevzal v pátek ještě jsem je naživo neviděl a docela by mě zajímaly... Příště by si je mohl vzít 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hypoun Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března No comment 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Tak si to po odpočinku pěkně mašíruju na noční. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Nové pracovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Na cestě z hodinářství. Jedny Certiny na ruce a druhé (nové) v tašce. 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se