sodekcz Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna před 6 hodinami, Jeronimo napsal: Pennette con speck e zucchine Tu mangi pasta e hai Prim(a) horologgio
Jeronimo Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna před 4 minutami, sodekcz napsal: Tu mangi pasta e hai Prim(a) horologgio Mi dispiace, ma grazie ai miei nonni sono italiano solo per un ottavo. 1
sodekcz Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna (upraveno) před 9 minutami, Jeronimo napsal: Mi dispiace, ma grazie ai miei nonni sono italiano solo per un ottavo. V každém případě přeju hezký večer a spokojené zažití čehokoliv večerního Upraveno 16. srpna uživatelem sodekcz 4 1
Jeronimo Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna před 22 minutami, sodekcz napsal: V každém případě přeju hezký večer a spokojené zažití čehokoliv večerního Gracie, amico.
Arthur N. Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna V 4. 4. 2025 v 14:02, Mcmartini napsal: Rivanera Jeste je mas? Libi se mi. Jake mas prosim zapesti? Diky.
honza71 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Už jsem skoro zapomněl, že je mám. Na chalupu k našim ideální 4 2
Radek124 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna (upraveno) Taky modrá Upraveno 17. srpna uživatelem Radek124 11 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se