Vit Odesláno úterý v 13:55 Nahlásit Odesláno úterý v 13:55 (upraveno) před 57 minutami, edas napsal: Víťo, to fakt nee. Mám je 10 let Super, tak gratuluju k výročí. : o ) Upraveno úterý v 13:56 uživatelem Vit
tm80 Odesláno úterý v 14:57 Nahlásit Odesláno úterý v 14:57 (upraveno) Upraveno úterý v 15:02 uživatelem tm80
kuncák7 Odesláno úterý v 15:08 Nahlásit Odesláno úterý v 15:08 Hledání těch ideálních hodinek není jen o značce, ale i o velikosti - 38 vs 44. Někdy mám dojem, že to už přehráním. 2
DarylVanHorne Odesláno úterý v 16:11 Nahlásit Odesláno úterý v 16:11 před 23 hodinami, LudvikVanBetoven napsal: Muj sen je HYT jesi Ti to nèco říká ? HYT jsem měl to štěstí mít jednou v ruce. Nádherný hodinky, luxusní zpracování, ale právě ta velikost je zrovna u mne problém. O ceně už vůbec nemluvím
LudvikVanBetoven Odesláno úterý v 18:35 Nahlásit Odesláno úterý v 18:35 před 2 hodinami, DarylVanHorne napsal: HYT jsem měl to štěstí mít jednou v ruce. Nádherný hodinky, luxusní zpracování, ale právě ta velikost je zrovna u mne problém. O ceně už vůbec nemluvím U HYT je problém servis, časově náročný, komplikovaný.
Arthur N. Odesláno úterý v 18:49 Nahlásit Odesláno úterý v 18:49 před 7 hodinami, tikzot napsal: SEIKO BLRO na mém oblíbeném foto místě Kanji maji vsechny? Myslel jsem, ze jen Japan verze SBSA319 JDM. Kupovals je prosim v ČR a kde? Diky a sorry za pleveleni.
tikzot Odesláno úterý v 22:06 Nahlásit Odesláno úterý v 22:06 před 3 hodinami, Arthur N. napsal: Kanji maji vsechny? Myslel jsem, ze jen Japan verze SBSA319 JDM. Kupovals je prosim v ČR a kde? Diky a sorry za pleveleni. Cz dealer 1
Daemonultimate Odesláno středa v 06:24 Nahlásit Odesláno středa v 06:24 Dnes volno, tak jsem šel do zelený
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se