Kostra Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 po pár dnech můžu zodpovědně říct, že na podruhé jsou lepší než na první pokus. Asi jsem do nich dorostl:-) 10 2
Juraj11 Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 Nene, Německo, FB s hodinkama nějak nesleduju. Za kolik tam byly, ať vím, jestli jsem zas nebyl zbytečně zbrklej [emoji3] Přijde mi, že ceny začínají být nesmysl...Myslím že za ně chtěl 23 tis.Sent from my iPhone using Tapatalk
Lamiczka Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 @Juraj11 jo tak to Němec měl mnohem realističtější očekávání - jsou full set s gumou a tahem, kterej snad nebyl nošenej (žádný vlásečnice na sponě), visačkou, boxem, bookletama, kartou a tohle rozhodně nestály ani blízko...proto jsem je tam nemohl nechat Ale stejně u mě vedou asi monstra, jsem na nich jaksi závislej, ani Rolexy teď nenosím. A prodel je, že jak chodím přednášet občas do škol, tak si jich všímají děcka v 8-9 třídě a chválí mi hodinky
Arthur N. Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
mlsoun1 Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 Myslím si,že dáreček udělal radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Zlý vlk Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 (upraveno) Dneska to bylo na mokrý gumy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale dal jsem to jen asi o 26 minut pomaleji než Marquez. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Šlo by to i rychleji, kdybych se nezdržoval focením hodinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. listopadu 2025 uživatelem Zlý vlk 2 1 1
chief Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 Večerní lustroFFka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
RadekB Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 V 8. 11. 2025 v 13:17, EpsteinBarr napsal: @junior300 Netusim, po kolkych rokoch som ich vytiahol zo suflika. Ale dakujem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Za mne jsou to jedny z nejlepších hodinek napříč celým low-endovým spektrem. Když byly k dostání, tak jsem je nekoupil .
Kupa54 Odesláno 10. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 Dobré deštivé ráno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Tomak Odesláno 10. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. listopadu 2025 uživatelem Tomak 9 1
MC97 Odesláno 10. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 Vydarený týždeň sa želá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
kaktusář Odesláno 10. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 půjčil jsem si knížku:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
SUZUKIGSXR Odesláno 10. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
mlsoun1 Odesláno 10. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 před 49 minutami, Kupa54 napsal: Dobré deštivé ráno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. I Tobě kamaráde 1
mlsoun1 Odesláno 10. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 Poslední před odjezdem,přeji Všem krásný den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
ladvach Odesláno 10. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
PavelH Odesláno 10. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Daemonultimate Odesláno 10. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 Domácí pohoda, nebo práce z domova? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ATOM Odesláno 10. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 CWC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1 1
edas Odesláno 10. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se