Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Odpoledne u tchyne, tak rychle ven s pejskem, s nim je fajn

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 17
  • Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 15 hodinami, Luky napsal:

Cartier Santos. Pohodlnější hodinky jsem snad nikdy neměl.

Pod to sa mozem podpisat. Nechapem ze nie su popularnejsie…

• Like 9
  • Dát hlas 1
Odesláno

Ja jsem po nich vzdycky strasne touzil, dokonce je jednou i zkusil v obchode a tam to nebylo uplne vonco. Pak jsem je i presto impulsivne koupil a za dva dny je zase prodal, protoze na ruce mi to proste nefunguje. Ale porad se mi strasne libi, tak je sem ladujte a ja se budu kochat aspon na obrazcich 🙂 

• Like 7
Odesláno
před 2 minutami, Karussell napsal:

Ja jsem po nich vzdycky strasne touzil, dokonce je jednou i zkusil v obchode a tam to nebylo uplne vonco. Pak jsem je i presto impulsivne koupil a za dva dny je zase prodal, protoze na ruce mi to proste nefunguje. Ale porad se mi strasne libi, tak je sem ladujte a ja se budu kochat aspon na obrazcich 🙂 

Kupil si zlu velkost... nosil som oboje a tieto mensie su na ruke o hodne ine. To by nebavilo ani mna. BTW paradna fotka

• Like 1
Odesláno
před 24 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Kupil si zlu velkost... nosil som oboje a tieto mensie su na ruke o hodne ine. To by nebavilo ani mna. BTW paradna fotka

U tech vetsich mi opticky vadi, jak to zahnuty sklicko funguje jako lupa, pri nekterych uhlech je pohled na cifr takovej zvlastni…nekdy je zase zkusim😅

A at jen nespamuju, dnes modráky. Fajn den vsem🙂

• Like 9

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...