Arthur N. Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Luky Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Cartier Santos. Pohodlnější hodinky jsem snad nikdy neměl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 22 2
nazdarhodiny Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Odpoledne u tchyne, tak rychle ven s pejskem, s nim je fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 17 1 2
Vortex-Tempus Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 23 1
KAL Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16 1
Jackie Treehorn Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
Jurysat Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Se synem na fotbale. Na fotbal se koukat nedalo, tak jsme se zabavili jinak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Frantik Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna před 13 hodinami, mlsoun1 napsal: Moc pěknéTo už ty BP moc neunosiš Ale jo. To budu poctivě střídat
ATOM Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Zas do té roboty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Prochy68 Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
laroaz Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Vortex-Tempus Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna před 15 hodinami, Luky napsal: Cartier Santos. Pohodlnější hodinky jsem snad nikdy neměl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pod to sa mozem podpisat. Nechapem ze nie su popularnejsie… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
Karussell Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Ja jsem po nich vzdycky strasne touzil, dokonce je jednou i zkusil v obchode a tam to nebylo uplne vonco. Pak jsem je i presto impulsivne koupil a za dva dny je zase prodal, protoze na ruce mi to proste nefunguje. Ale porad se mi strasne libi, tak je sem ladujte a ja se budu kochat aspon na obrazcich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Vortex-Tempus Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna před 2 minutami, Karussell napsal: Ja jsem po nich vzdycky strasne touzil, dokonce je jednou i zkusil v obchode a tam to nebylo uplne vonco. Pak jsem je i presto impulsivne koupil a za dva dny je zase prodal, protoze na ruce mi to proste nefunguje. Ale porad se mi strasne libi, tak je sem ladujte a ja se budu kochat aspon na obrazcich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kupil si zlu velkost... nosil som oboje a tieto mensie su na ruke o hodne ine. To by nebavilo ani mna. BTW paradna fotka 1
Jumbo Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Ještě minulý týden , teď už s nimi sedím v kanclu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Karussell Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna před 24 minutami, Vortex-Tempus napsal: Kupil si zlu velkost... nosil som oboje a tieto mensie su na ruke o hodne ine. To by nebavilo ani mna. BTW paradna fotka U tech vetsich mi opticky vadi, jak to zahnuty sklicko funguje jako lupa, pri nekterych uhlech je pohled na cifr takovej zvlastni…nekdy je zase zkusim A at jen nespamuju, dnes modráky. Fajn den vsem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
bejduko Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 2
tommasini Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna I dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se