ABCDE Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Colty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15
Prochy68 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
dragys27 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
vejfuk Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. května uživatelem vejfuk 5 1
Jeronimo Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Dnes výhled na Radhošť a V3S Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
mlsoun1 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 3 minutami, Jeronimo napsal: Dnes výhled na Radhošť a V3S Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěkný,Jardo.Si pamatuji jak jsem na vojně na Pragovce dělal řidičák
Jeronimo Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Moc pěkný,Jardo.Si pamatuji jak jsem na vojně na Pragovce dělal řidičák No já v ní seděl jednou a stačilo. Řidičák jsem dělal na Liazce.
mlsoun1 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 1 minutou, Jeronimo napsal: No já v ní seděl jednou a stačilo. Řidičák jsem dělal na Liazce. Výborný auto,do terénu to nejAle zadek mne vždy bolelNaštěstí to byla jen povinnost si udělat řidičák na vše a mohl jsem se věnovat studiu a raději se nechat vozit 1
Corvus corone corone Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Už se jim čas krátí... Tak poslední fotka čísla 5... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1 1
mlsoun1 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Právě teď, Corvus corone corone napsal: Už se jim čas krátí... Tak poslední fotka čísla 5... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Proč krátí?Budeš je prodávat? 1
ladvach Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
Corvus corone corone Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Právě teď, mlsoun1 napsal: Proč krátí?Budeš je prodávat? Nene, půjdou na preventivní repas - bude vylepšená luneta, jiné dýnko s lepším těsněním a kdovíco ještě. Jen se obávám, aby z těch původních aspoň něco v nových zůstalo... Jo a možná Jirku @Czechgun zlomím na barevnou vteřinovku . 1 1
mlsoun1 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Právě teď, Corvus corone corone napsal: Nene, půjdou na preventivní repas - bude vylepšená luneta, jiné dýnko s lepším těsněním a kdovíco ještě. Jen se obávám, aby z těch původních aspoň něco v nových zůstalo... Jo a možná Jirku @Czechgun zlomím na barevnou vteřinovku . Aha.Nic mi to neříká.To je nějaký nový hodinář?Dá se tedy udělat přímá zakázka dle sebe?
Gustaf Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Bazénoffka dneska by to šlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1 1
milomac Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 25 minutami, mlsoun1 napsal: Výborný auto,do terénu to nejAle zadek mne vždy bolelNaštěstí to byla jen povinnost si udělat řidičák na vše a mohl jsem se věnovat studiu a raději se nechat vozit Kdysi v "pravěku" na vojně mně můj nej kamarád a řidič při nočních přesunech techniky na vojenském cvičení povídá, hele, pojď si za to sednout, už nemůžu, usnul bych, je to jako s embéčkem ... Vyměnili jsme se přes motor a jelo se, cisterna s vlekem a paráda ... pak mně to chcíplo v kopci a už jsem se nerozjel, musel zase nastoupit vyškolený "pan řidič" . 2
Kamil.K Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 39 minutami, mlsoun1 napsal: Aha.Nic mi to neříká.To je nějaký nový hodinář?Dá se tedy udělat přímá zakázka dle sebe? 1
R4B4 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Tak za dnešní pusu pod stromem mi žena pořídila foto za jízdy. Užívejte krásný den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
mlsoun1 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 11 minutami, R4B4 napsal: Tak za dnešní pusu pod stromem mi žena pořídila foto za jízdy. Užívejte krásný den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hodná děvčicaToho si važ RobeAle i tak nezapomeň na polibek,ať Ti neuschne 1
R4B4 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 25 minutami, mlsoun1 napsal: Hodná děvčicaToho si važ RobeAle i tak nezapomeň na polibek,ať Ti neuschne Už se stalo 1
mlsoun1 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Večeře musí být Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se