Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 8
  • Dát hlas 1
Odesláno

Dnes výhled na Radhošť a V3S :)

• Like 6
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 3 minutami, Jeronimo napsal:

Dnes výhled na Radhošť a V3S :)

Moc pěkný,Jardo.Si pamatuji jak jsem na vojně na Pragovce dělal řidičák😉

Odesláno
před 1 minutou, mlsoun1 napsal:

Moc pěkný,Jardo.Si pamatuji jak jsem na vojně na Pragovce dělal řidičák😉

:D No já v ní seděl jednou a stačilo. Řidičák jsem dělal na Liazce.

Odesláno
před 1 minutou, Jeronimo napsal:

:D No já v ní seděl jednou a stačilo. Řidičák jsem dělal na Liazce.

Výborný auto,do terénu to nej😌Ale zadek mne vždy bolel😃Naštěstí to byla jen povinnost si udělat řidičák na vše a mohl jsem se věnovat studiu a raději se nechat vozit☺️

• Like 1
Odesláno
Právě teď, mlsoun1 napsal:

Proč krátí?Budeš je prodávat?

Nene, půjdou na preventivní repas - bude vylepšená luneta, jiné dýnko s lepším těsněním a kdovíco ještě. Jen se obávám, aby z těch původních aspoň něco v nových zůstalo... Jo a možná Jirku @Czechgun zlomím na barevnou vteřinovku ☝️😻

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
Právě teď, Corvus corone corone napsal:

Nene, půjdou na preventivní repas - bude vylepšená luneta, jiné dýnko s lepším těsněním a kdovíco ještě. Jen se obávám, aby z těch původních aspoň něco v nových zůstalo... Jo a možná Jirku @Czechgun zlomím na barevnou vteřinovku ☝️😻

Aha.Nic mi to neříká.To je nějaký nový hodinář?Dá se tedy udělat přímá zakázka dle sebe?

Odesláno
před 25 minutami, mlsoun1 napsal:

Výborný auto,do terénu to nej😌Ale zadek mne vždy bolel😃Naštěstí to byla jen povinnost si udělat řidičák na vše a mohl jsem se věnovat studiu a raději se nechat vozit☺️

Kdysi v "pravěku" na vojně mně můj nej kamarád a řidič při nočních přesunech techniky na vojenském cvičení povídá, hele, pojď si za to sednout, už nemůžu, usnul bych, je to jako s embéčkem ... Vyměnili jsme se přes motor a jelo se, cisterna s vlekem a paráda ... pak mně to chcíplo v kopci a už jsem se nerozjel, musel zase nastoupit vyškolený "pan řidič" :default_smile:.

• Haha 2
Odesláno
před 39 minutami, mlsoun1 napsal:

Aha.Nic mi to neříká.To je nějaký nový hodinář?Dá se tedy udělat přímá zakázka dle sebe?

• Díky 1
Odesláno
před 25 minutami, mlsoun1 napsal:

Hodná děvčica👍Toho si važ Robe☺️Ale i tak nezapomeň na polibek,ať Ti neuschne😃

Už se stalo😉👋

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...