Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1875

• Akam

1424

• Vit

1160

• Kid_A

892

před 6 hodinami, mlsoun1 napsal:

A jedna z večera

Když vidím ty ručky, říkám si: Kdo sem sakra dává věžní hodiny?
Jsou super.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mně by se k tomu diáři asi hodily spíš Milgaussy ...

Vit_LT_M8_201228_01__.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@VitDíky,už je nosím spíše svátečně.Ale můžu Ti říct,že jsem s nimi přednášel i na VŠ v Evropě i spojených státech a hodně důstojníků,respektive učitelů z nich byla na větvi.Ten stroj je prostě super.Ale nosím je už spíše svátečně.Minulý rok jsem s nimi flákl na náledí a generálka mě stála balík.Proto jsem si koupil od chloupka ty Tisell.Jsou jim podobné.Ale už jsou vodotěsné,mají incablock,safír sklo a ruční nátah.Za ty prachy,jsou vlastně zadara.Jestli to je Čína,to je buřt.Tu mechaniku opraví i méně zdatný hodinář.

T8.jpg.4a84e6c8256114e6843998b8552c86a0.jpg

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, mlsoun1 napsal:

@VitDíky,už je nosím spíše svátečně.Ale můžu Ti říct,že jsem s nimi přednášel i na VŠ v Evropě i spojených státech a hodně důstojníků,respektive učitelů z nich byla na větvi.Ten stroj je prostě super.Ale nosím je už spíše svátečně.Minulý rok jsem s nimi flákl na náledí a generálka mě stála balík.Proto jsem si koupil od chloupka ty Tisell.Jsou jim podobné.Ale už jsou vodotěsné,mají incablock,safír sklo a ruční nátah.Za ty prachy,jsou vlastně zadara.Jestli to je Čína,to je buřt.Tu mechaniku opraví i méně zdatný hodinář.

Hodinky s příběhem jsou nejvíc!
S tou čínou ale úplně nesouhlasím, jsou sice hezké, ale myslím, že tě s tím každý opravář pošle do řiti.
Předpokládám, že to bude stejné, jako když opraváři kol přivezeš kolo z hypermarketu za 3 tisíce Kč.
Proto jsem se raději kdysi zbavil ALPHA.

Odkaz ke komentáři

Je to možné,Víte.Jen jsem si říkal,že obyč. mechaniku někdo dá.Většinou levné hodinky vyhazuji do odpadu.Teď šli staré rádio géčka,sice funkční,ale dostala se do nich vlhkost.Taky mi bylo řečeno,že to nejde opravit.A když vzpomínám,nedávno jsem musel vyhodit automatické Steinharty.Prý to bylo spíše na výměnu stroje.

Prostě jak odejdou,pořídím podobné.Mimoto orloje,zůstávají.Jen se na ně musí opatrně.

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Exiztence napsal:

Ježíšek se trochu opozdil ;)

Megagratulace, tyto hodinky ukazují, že i v dnešní době se dá na poli designu náramkových hodinek vymyslet něco nového.

:notworthy:

před 13 minutami, sibirnaya napsal:

Toz hodinky bych s tebou menil, to jo... :)

Polární stanice?

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, sibirnaya napsal:

Toz hodinky bych s tebou menil, to jo...

To věřím, kamaráde, ale jedny DJ už od tebe mám No a že mám tyhle nové považuju skoro za zázrak kombinovaný se solidností AD, který umožnil i mně obyčejnému člověku příjít k nedosažitelnému modelu, takže zůstanou hezky u mně
Užívej teplo

A ještě jedna

9D7D68C3-EB8E-4E9D-9AB3-8362F39AFDA1.jpeg

Upraveno uživatelem patprom
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...