actionman1 Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 před 6 minutami, JoyStick napsal: Nevim proč, ale vidim v tom DSTOM ¯\_(ツ)_/¯ suhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 před 19 hodinami, Dokusan napsal: Vložka lunety je keramická Škoda, že tělo lunety nenechali syrový ocelový. Nějak to dvoubarevný provedení při pohledu z boku nemám v oblibě. A vlastně PVD vůbec. 17 mm je taky pěknej cvalík, možná proto začernili boky lunety, aby opticky rozbili tu vejšku. Ale na Tvý ruce vypadaj fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 ... nemám pretočeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 před 57 minutami, Americkej napsal: Škoda, že tělo lunety nenechali syrový ocelový. Nějak to dvoubarevný provedení při pohledu z boku nemám v oblibě. A vlastně PVD vůbec. 17 mm je taky pěknej cvalík, možná proto začernili boky lunety, aby opticky rozbili tu vejšku. Ale na Tvý ruce vypadaj fajn. Jinak je zacernene i dýnko, opticky to působí dobře. Měl jsem předchozí verzi a ta byla brutalnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 před 2 hodinami, JoyStick napsal: Nevim proč, ale vidim v tom DSOTM ¯\_(ツ)_/¯ Typově bych je spíše pripodobnil k IWC, přeci jen jsou to potápky s 600m WR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 (upraveno) Typově možná, ale ten cifr, reliéf subcifrů, barva praciček atd atd, to prostě na první dobrou evokuje darksajdy A tim jako nemyslim že to je špatně, celkově se mi líběj a celkově se mi Ward začíná vkrádat do myšlenek čím dál víc Už nad tim marinuju rok a furt to tam ještě nejni, ale vono to tam docupitá Upraveno 20. ledna 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 před 19 minutami, Dokusan napsal: Jinak je zacernene i dýnko, opticky to působí dobře. Měl jsem předchozí verzi a ta byla brutalnejsi To je vtipný, zrovna mám na ruce černý dýnko taky, jenomže při nošení není vidět, tak mi neva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Trocha slunce potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 PilotOdesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Pracovní outdoor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 DS1000TP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 [mention]Marcus [/mention] Hey, bro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Asi velké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Jarku, jako jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 před 11 minutami, Akam napsal: Jarku, jako jsou Nádherné barvy. -------------------------------- Já, nesnesitelná tenkost bytí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 dnes to červánkovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 V 19. 1. 2021 v 6:09, Postal80 napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 I kdyz porad taham Seika a Omegy.. vzdycky mam radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Ještě nastavit čas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se