Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Tady je to dýnko. Hodne se keskne, kdyz jeste neni patina, takze se to foti docela blbe. S tim hadrem to dva tydny asi vydrzim, jeste nemam nic vytipovaneho. Tak se tesim ze tady budeme brzy dva exoti
430c049ee2f5c9ee4ffc05cf2e520394.jpg448f8e87554551b7223918502e78e4a3.jpg

Pise se tam titan/bronz. Neni prave to dynko titanovy, aby nechytalo patinu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 54,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2001

• Akam

1425

• Vit

1227

• Kid_A

973

před 36 minutami, Potkan napsal:

Pise se tam titan/bronz. Neni prave to dynko titanovy, aby nechytalo patinu?

Taky jsem si toho všiml a je to možné. U mnoha bronzovek se dělá nerezové dýnko, protože to někomu nedělá dobře mít bronz přímo na kůži. Potvrdím za pár týdnů 🙂

Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, michalval napsal:

Taky jsem si toho všiml a je to možné. U mnoha bronzovek se dělá nerezové dýnko, protože to někomu nedělá dobře mít bronz přímo na kůži. Potvrdím za pár týdnů 🙂

A pak že tu lidi nekupují originální hodinky a jenom furt to samé, moc hezké!

Odkaz ke komentáři

před 54 minutami, Exiztence napsal:

Tak je potřeba to víc promyslet než když kupuješ Rolex nebo Omegu co můžeš druhej den prodat za stejně :D 

Přesně tak nějak to myslím. Rád bych řekl, že jsem to dobře promyslel, ale nebyla by to pravda 🙂 Prostě jsem je viděl a řekl jsem si, že je musím mít. Na tuhle značku a proto že jich je jen 262 kusů je cena taková, že bych Ty peníze zpět asi nikdy nedostal, ale nelituju ani trochu. Messner je pro mě jeden z největších frajerů na Zeměkouli, tak jsem rád, že mám zrovna tyhle.

před 45 minutami, honza71 napsal:

Tak ja zas cumim, na co to cumis :) To je husty clovece. Mas odvahu. At Ti delaj dlouho radost. Do kalendare na pristi rok s nima !

Byl stoprocentní impulzivní nákup 😄 Do kalendáře? No uvidíme..příští rok budou už trochu obouchaný, ale zase budou mít patinku.

před 31 minutami, Radek124 napsal:

@michalval Vypínat mozek? Naopak, tak zajímavě a pěkně řešená “GMT” komplikace se jen tak nevidí :rolleyes:

Jo jsou netradičně vyřešený, ale jak píšu výše, racionálně si to zdůvodnit nelze. Ale to platí u hodinek skoro o všech, jak víme... 🙂

Každopádně jsem rád, že se vám taky líbí a díky.

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Vladino125 napsal:

No hezkýýý!!! Tak to už bychom my dva a @rekib1 se svejma nejnovějšíma takyoranžádama vytvořili v omega vlákně slušnou přehlídku :)

Edit: jo a @Juraj11 s náma, abych nezapomněl

Upraveno uživatelem Radik
Odkaz ke komentáři

No hezkýýý!!! Tak to už bychom my dva a [mention=26211]rekib1[/mention] se svejma nejnovějšíma takyoranžádama vytvořili v omega vlákně slušnou přehlídku
Edit: jo a [mention=4208]Juraj11[/mention] s náma, abych nezapomněl

Presne ako píšeš. A ďakujem za rady a podporu.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...