Kostra Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Špringdrajv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 6 minutami, Kostra napsal: Špringdrajv Tohle je hodně dobrý. Už koukám po jejích menších bráškách v baterce, ten šempejn dial je kouzelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Ze všech možných strapů je canvas od Haveston nejvíc pohodlná záležitost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 59 minutami, Kostra napsal: Špringdrajv Nebýt toho data, jdu ti urvat ruku sou supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 DiaStar *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Porad velke pilotky, ale uz me zase chyta bundus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Domácí pohoda se sešroubovanou nohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Pořád mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Vsichni tam jednou musime.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 @Micey No pěkně, gratuluji a ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 1 hodinou, shewcza napsal: Seiko Moc pěkný baterkáče, kdyby nebyly tak velký, tak už je mám určitě taky na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 4 hodinami, Juraj11 napsal: Pěkný to máš Já furt hodinky pro velký kluky Ti dík, tyhle jsou vlastně jen o trpělivosti... BTW: Aji ty sis polepšil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Právě teď, fermuello napsal: Nejvíc. Čumim po nich už víc jak rok a furt si to neumim obhájit. Ale jako... krása střídá nádheru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Tvl to IWC je mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 3 hodinami, Akam napsal: Nebýt toho data, jdu ti urvat ruku sou supr Díky, od mistra fotografie pochvala potěší a pro mě osobně je datum asi nejzásadnější komplikace, takže vůbec nevadí;-) před 3 hodinami, ondrejm napsal: Tohle je hodně dobrý. Už koukám po jejích menších bráškách v baterce, ten šempejn dial je kouzelný Šampíčko je opravdu masakr a v létě to bude ještě lepší:-) Tak si v duchu říkám, jestli to není projev stárnutí a první nesmělý krůček k bicoloru:-) před 2 hodinami, shewcza napsal: Seiko Novinka nebo jsem něco zaspal? Jsou parádní, užívej;-) před 42 minutami, Micey napsal: Vsichni tam jednou musime.. Tak to byla velká rychlovka:-) Gratulace a ať dělají dlouho radost;-) Jaké jsou první dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 @shewcza Dík. @Kostra Hele rozepíšu se ve svym vlákně.. jsou samozřejmě boží, je to takový jiný, než co jsem kdy měl. Ale jak jsem vždycky bral s velkou rezervou takovýto "sou na mě až moc hezký.. bojim se je nosit.. blabla.. tak teď tomu najednou nějak rozumim. Nějak si neumim představit, že je vemu třeba s dětma na kolo, jako sem vždycky bral všechny hodinky, kór se 100m WR a šroubovací korunkou. Takže buďto je musim rychle škrábnout, nebo pustit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se