junior300 Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Digitálky od Bulovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 59 minutami, junior300 napsal: mít na to ruku... Kurňa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Dneska ještě mimo obec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Před hodinou, Akam napsal: mít na to ruku... Kurňa.. Ake rozmery maju tie Tissoty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Moc pěkné, gratulace! Ať jen nekecám...PaRáDA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 (upraveno) LUM TEC B19 Upraveno 1. března 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Počítám kroky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Tak už i já . Na buzení ráno je to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Tak už i já . Na buzení ráno je to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Když do boje, tak s Combatkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 14 hodinami, junior300 napsal: Ake rozmery maju tie Tissoty? 40mm bez korunky, L2L 47mm, ale je to na mě už hrana a jestli jsou velké i na Jeronima, tak to je jasné zkoušel jsem i tyto EMG Horizon 38x38mm, ale nebyla tam pro mě ta pohodlnost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 prvního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Mé nejoblíbenější Šestnáct let jdou na vteřinu přesně a zastávají jen ty nejdrsnější práce. Navíc dárek od táty, takové se vyvažují zlatem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 @African že se nestydíš, dárek od táty a ty je taháš na nejhorší práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 9 minutami, tombas napsal: @African že se nestydíš, dárek od táty a ty je taháš na nejhorší práce. Ze začátku leželi v krabici a tata smutnej že je nenosím, že prý hodinky jsou kurňa od toho aby se nosili a má pravdu....dodnes kdykoliv mám na ruce jiné, tak říká, kdepak jsou ty ode mě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 11 minutami, African napsal: Ze začátku leželi v krabici a tata smutnej že je nenosím, že prý hodinky jsou kurňa od toho aby se nosili a má pravdu....dodnes kdykoliv mám na ruce jiné, tak říká, kdepak jsou ty ode mě? Jasnačka, táta musí vidět, že je nosíš, ale zároveň bys je měl náležitě opatrovat . Mimochodem, moc pěkné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se