African Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 5 minutami, tombas napsal: Jasnačka, táta musí vidět, že je nosíš, ale zároveň bys je měl náležitě opatrovat . Mimochodem, moc pěkné hodinky! No spíš jsem měl napsati, že se je nebojím nosit. Na nejhorší práce uznávám, že mám utopené TH s upadlou vteřinovkou a plastový Suunta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Na zkráceném tahu je to konečně ono;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 9 minutami, Kostra napsal: Na zkráceném tahu je to konečně ono;-) Pekna prace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Na tahu je to jiná liga, super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Béčka na sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 tak to s nimi pořád (polo)koulím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 25 minutami, xcmaniax napsal: Béčka na sněhu Tydle endura sou hodně líbivý. Už zas myslim na léto... No nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Když je to jaro tak asi Spring Drive ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Starý Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Na procházce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 6 hodinami, Akam napsal: 40mm bez korunky, L2L 47mm, ale je to na mě už hrana a jestli jsou velké i na Jeronima, tak to je jasné zkoušel jsem i tyto EMG Horizon 38x38mm, ale nebyla tam pro mě ta pohodlnost ... to by si bol s Monacami na tom rovnako, lug2lug 47mm a puzdro 39mm bez korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Luminor Marina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Pokaždé mě překvapí, jak jsou ty pětky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 35 minutami, junior300 napsal: to by si bol s Monacami na tom rovnako, lug2lug 47mm a puzdro 39mm bez korunky no pro mě bohužel, asi jako většina, začal jsem s většími kousky, teď už jdu po těch menších, pro hobity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 6 minutami, Akam napsal: no pro mě bohužel, asi jako většina, začal jsem s většími kousky, teď už jdu po těch menších, pro hobity Skoda, tvoje fotky s Monacami by boli prudko pozeratelne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara00 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 SPM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se