KAL Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 V 4. 3. 2021 v 12:17, Adamsson napsal: BigEye O BigEye přemýšlím, jako o možném upgradu mých Alpina AL-725. Jen se obávám, že by mi ty Alpinky chyběly - jsou fakt boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 4 hodinami, IzTaPa napsal: 10 let? to uz budu urcite po smrti!!! rozhodil jsem site na tribute to 1931 (EU edition), doufam ze budou v radu tydne/dvou, ale slysel jsem, ze pry ten model k 90temu vyroci ma byt krutoprisnej... Ty co jsem měl já? Tydle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Cos to mel pred lety za chrono od JLC? Nejaky "navy seals", nebo co? To byly snad nejhezci hodinky, cos kdy mel. Presne tak, NAVY SEALS Automatic to vsechno zacalo. Od te doby je to u me s JLC takova horska draha... Kupuju, abych prodal a sel do Rolex traktoru, z tama vyse a pak se stejne vratim k JLC... Jen doufam, ze uz snad uz tentokrat u JLC na chvili zustanu mam memovoxy, tyto chrona a chci jeste reversa...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Ty co jsem měl já? TydleTy’s mel EU edici, i tu bych bral US edice mela trochu jine rucky...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 1 minutou, IzTaPa napsal: Ty’s mel EU edici, i tu bych bral US edice mela trochu jine rucky... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Vim vim, si psal ze bys bral EU edici, US je lepsi samozrejme... stejne jako v pripade Tribute to Deepsea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 10 minutami, IzTaPa napsal: Dodatečně gratuluju, moc pěknej kousek Jinak všem hezký víkend! U mě nový starý Moony.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 16 hodinami, IzTaPa napsal: Tak jeste Reverso do sbirky a budu spokojenej parchant Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Moc pekne, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Tož jsem si šel jen pro tvargle a nikde nikdo,tak jsem si je blejsknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Krušnohorská modrá je na každý den dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Tyhle jsou skvělý Radku, tak snad jednou, když klapne tiket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Suhlasim, ked ich sem Radek dal prvykrat, resp. ked som ich ja prvykrat zaregistroval, nic neprebehlo. Odvtedy vsak kazdou dalsou fotkou stupaju po rebricku a uz su hoodne vysoko. Aj ked vzhladom k cenovke je to vlastne jedno. Btw. @Radek124 ak to nebol zamer, tak bacha na korunku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Jen tak na slunku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 [mention]Radek124 [/mention] Jedny z nejhezčích hodinek co znám. Já dneska sportovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 59 minutami, patprom napsal: [mention]Radek124 [/mention] Jedny z nejhezčích hodinek co znám. Já dneska sportovně Zase? já dnes bbb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 odpolední procházka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Zase? já dnes bbb Tak podruhé, Karle :-) Asi začnu shánět modrou verzi tvých. Jedny jsem měl, ale v tu chvíli mně nějak nebavily a tak jsem je dal pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 1970 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se