Lacifer Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Z dnešní procházky aneb nosím je furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 10 minutami, tikzot napsal: Éry najs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 2 hodinami, LovecK napsal: Dojel kurýr. Vďaka, bratm! Heej no super este jedny z poslednych za normalne ceny, uz to aj gs poriadne srubuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 1 hodinou, Radik napsal: No paráda, já se chystám v dubnu na rejnoky, tak snad se mi to nerozleží Radku už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 @kartagos- gratulace,moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 4 hodinami, dieqo napsal: Ó, díky... To bude těma Beatles Tak tady máš ještě jednu a utíkej si je koupit https://forum.chronomag.cz/topic/100106-jaké-maurice-lacroix-máte-na-ruce/?do=findComment&comment=2654147&_rid=54099 Máš tak pěkný hodinky, že jsem si ani nevšiml desky svojí nejoblíbenější kapely. Ale musím odolat, už mám políčeno na jiné. Ale abych jen nekecal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 1 hodinou, Pivas napsal: @kartagos- gratulace,moc pěkný! Díky moc .. až se konečně uvidíme, uvidíš osobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 tik tak... 20210325_193207_1~2.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 @EpsteinBarr Děkuju, dopadlo to přesně tak, jak jsem čekal... @Kostra ředitelu, jsem na sebe holt přísný... považuji za trest nosit přes léto titanový hodinky, tak to musím stihnout ještě než se řádně oteplí. Díkec! @huhu4d Ď! Jinak máš recht, ale pos*ala se už většina výrobců... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Já mám prostě rád barvičky, noo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Nový přírůstek, radost až nepřístojná. ... A soláry ven na dobití: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Před hodinou, Radik napsal: Já mám prostě rád barvičky, noo... Ta modrá to je něco krásnýho, mít tyhle potápky a pilotky navimetry tak bych to tady zabalil a šel bych světem ...fakt pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Dnes nové hodinky i barva Gratuluju! Ta zelená je parádní, přímo magická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 @Radik Ta se ti povedla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 7 hodinami, dr.sphinx napsal: Hodinky prostě patří do svého přirozeného prostředí. podle mě super, gratuluju k parádnímu kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 1978 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Dnes Bulova, pekny piatok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se