junior300 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Exiztence Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 (upraveno) Zpátky ze servisu a lehké renovace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. června 2020 uživatelem Exiztence
Spok Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Druhý týden v zeleném: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petroniuzz Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Hodinky na lítačku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Romane, to si nemůžu odpustit, byť teda ze včera. Supr viď:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Párada, ani jsem nevěděl, že je máš. Jsou dokonalé
Povidláček Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Otloukánky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 před 3 hodinami, Exiztence napsal: Zpátky ze servisu a lehké renovace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou parádní, oranžové jsou nej Já jsem prakticky OWG Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zimli Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Větrám petkove seika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Po delší době jsem vytáhnul opět Déčka. Moje třetí mechaniky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Ondra Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Nejak je nemuzu sundat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Buggy Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Odesláno 8. června 2020 #bluewatchmonday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se