Spok Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Výměna stráží ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 2 minutami, Axel napsal: Sakra, začínám mít pocit že možná znova potřebuju Moonwatche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 10 minutami, Axel napsal: Mmmmmmocpovedený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Kluci, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 28 minutami, Axel napsal: To jsou ty nové, že? Gratulace! Jak se nosí v porovnání s předchozí generací? (Jestli jsem teda dobře vypozoroval, že jsi ji měl). A jedna fotka abych jen nekecal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Dnes BambinaOdesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Mam to srovnany Ty jsou skvělý! Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Dneska pro změnu takhle, zase jsem manželce ukradl telefon...kterej paradoxně fotí líp než můj iPhone 12 za skoro trojnásobek. Jinak tyhle hodinky se skoro nedají vyfotit. Pohrávám si s myšlenkou vyměnit je za POčka, co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 1 hodinou, ondrejm napsal: To jsou ty nové, že? Gratulace! Jak se nosí v porovnání s předchozí generací? (Jestli jsem teda dobře vypozoroval, že jsi ji měl). A jedna fotka abych jen nekecal. Jo, posledni hesalitky.. Mam tech referenci vicero.. Jak se k tomu dostanu, chci udelat spolecnou fotku se staryma tritiovkama s tahem 1479, myslim si, ze necvicene oko je klidne snadno zameni.. Nazivo je ten rozdil vice patrny Kdyz pominu regulaci tahu (ja ji nastesti nepotrebuju, sedi mi akorat), tak jsou pro me lepsi po vsech strankach - dotazenejsi v detailech, propracovanejsi design, skvely tah a spona, lepsi lumi, strojovna a konecne i tmavsi ciselnik, diky kterym maji takovou vetsi jiskru nebo jak to rici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 4 hodinami, nickolas napsal: Tam jsem se ženil Já vím Čekal jsem, jestli zareaguješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 PAMpadam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 58 minutami, Axel napsal: Jo, posledni hesalitky.. Mam tech referenci vicero.. Jak se k tomu dostanu, chci udelat spolecnou fotku se staryma tritiovkama s tahem 1479, myslim si, ze necvicene oko je klidne snadno zameni.. Nazivo je ten rozdil vice patrny Kdyz pominu regulaci tahu (ja ji nastesti nepotrebuju, sedi mi akorat), tak jsou pro me lepsi po vsech strankach - dotazenejsi v detailech, propracovanejsi design, skvely tah a spona, lepsi lumi, strojovna a konecne i tmavsi ciselnik, diky kterym maji takovou vetsi jiskru nebo jak to rici.. Velká gratulace! Jsou fakt moc pěkný. Před rokem jsem od manželky dostal 005ky a byl jsem spokojenej...než jsem si sahnul na tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 (upraveno) před 5 hodinami, AndyAaron napsal: Nadhera, Topkane před 2 hodinami, the.Doctor napsal: Ty jsou skvělý! Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Diky moc, chlapci! Tak jeste jednu Upraveno 26. dubna 2021 uživatelem Potkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Vecerni cestovaniOdesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Entry level Tutima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 3 hodinami, ragu napsal: Dneska pro změnu takhle, zase jsem manželce ukradl telefon...kterej paradoxně fotí líp než můj iPhone 12 za skoro trojnásobek. Jinak tyhle hodinky se skoro nedají vyfotit. Pohrávám si s myšlenkou vyměnit je za POčka, co myslíte? Jasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se