Denjl Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Dnešní kurýr dovezl Tudoří pandy... a za mě 10z10Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Vážení přátelé, tak jsem tady dneska přesně 10 let. Chtěl jsme to napsat mezi statusy, ale nemůžu přijít na to, jak na to, což je po deseti letech ostuda... Za ty roky tady jsem poznal spoustu lidí od různých vexláků přes podivíny až po fajn lidi, kteří jsou dneska mými kamarády. Nebyl to teda promrhaný čas. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 před 2 hodinami, Kuba558 napsal: @Adamsson Kam chodíš na bjj ? Hodinky super https://kampsportsakademin.se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 před 2 hodinami, junior300 napsal: stale monotematicky.. Nemaj chybu. Teda až na to, že s NATO moc nekamaráděj. Ale stejně jsou parádní!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Těžká (vlastně lehká, protože dj36 jsou nejpohodlnější hodinky) pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Miluji jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Teprve jaro ukáže že není modrá jako modrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 před 6 hodinami, mlsoun1 napsal: Tak už v důchodku a čekáme s LHC na novou součástku do mých útrob Tak nevím, mám gratulovat? před 4 hodinami, junior300 napsal: stale monotematicky.. ten cifr je super i z většího odstupu. před 2 hodinami, patprom napsal: Vážení přátelé, tak jsem tady dneska přesně 10 let. Chtěl jsme to napsat mezi statusy, ale nemůžu přijít na to, jak na to, což je po deseti letech ostuda... Za ty roky tady jsem poznal spoustu lidí od různých vexláků přes podivíny až po fajn lidi, kteří jsou dneska mými kamarády. Nebyl to teda promrhaný čas. Děkuji Gratulace. ------------------------------------ Listová ORIENTace (až na fotce jsem si všiml, že mám včerejší datum) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 před 21 hodinami, Skopky-Sonny napsal: Pěkný sou ty Beemanovky, líbí se mi Peckovní Brajtle! Škoda, že je tu nevídám častěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 @Vitani né,Víte.Čekám na nové srdce.Tak nějak jsem klekl jako vybitá baterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Kurňa Marceli, ty si taky nedáš pokoj. Tak držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Já to přitahuji.4x jsem odmítl důchod,ale teď už to nejde.Ale vidím to pozitivně.Nic nepřehánět.Po operaci bude lépe.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 před 12 minutami, mlsoun1 napsal: @Vitani né,Víte.Čekám na nové srdce.Tak nějak jsem klekl jako vybitá baterka. Držím palce, bude zase dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Dnes jsem nabíjel Géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 @Vitdíky.Taky tomu věřím.Lékař mi říkal,že to bude v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Vzal jsem malou a pamy na zmrzku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 před 3 hodinami, Adamsson napsal: Nemaj chybu. Teda až na to, že s NATO moc nekamaráděj. Ale stejně jsou parádní!:) Dik zas a znova NATO mi nechyba, skor by som casom uvital ten ich silikon, vyzera celkom slusne. před 1 hodinou, Vit napsal: ten cifr je super i z většího odstupu. Dakujem, no zasluzili by si trochu tvojho fotografickeho umu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Skoro pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se