michalval Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 před 5 hodinami, Kostra napsal: Dnes propisky, rozhodně nejzajímavější hodinky, co jsem kdy měl. Já bych se nebál říct, že to jsou jedny z nejzajímavějších hodinek tady na fóru. A to říkám zcela nezaujatě Já dnes něco z úplně jiného soudku, teda spíš čtverce. Dnes jsem to dokázal, nechat Messnerovky doma
Kostra Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 Do doby, než jsi poridil beemanovkyPři vší úctě k Beemanovy, bude muset ještě trošku trénovat:-) Ale originalita jeho myšlenky je geniální a jsem sakra rád, že se mi je podařilo urvat.
Postal80 Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 před 31 minutami, Vortex-Tempus napsal: Presne
Vortex-Tempus Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 před 9 minutami, Postal80 napsal: Presne
pkd Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 před 11 hodinami, Adamsson napsal: Kamarád do deště
Vit Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 Orienty, malé testování funkčnosti nátahu ZDE
Vladar91 Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 před 5 hodinami, krutor napsal: Nova akvizice Hezky pěkně, od casia přeš omegu až tady. Seš mladej kde to skončí?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se