Akam Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Před hodinou, Adamsson napsal: Moje vytoužené ÁTéčka Blů Gratulace, kabelka se ti slušně plní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 NoDate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 #seikoskx009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 před 1 hodinou, Adamsson napsal: Moje vytoužené ÁTéčka Blů Modrý jsou nejvíc, gratuluju, seš už slušnej Omega ambasador Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 (upraveno) Double, ale něco sem teda lupnu Upraveno 25. června 2021 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Hezký víkend všem a sláva Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 před 43 minutami, patprom napsal: Dneska poprvé na ruce aneb hodinky jejichž ciferník nelze vyfotit Pecka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 @Akam @Karussell Díky díky, mám z nich strašnou radost. Nevěděl jsem, jestli 38 nebo 41…a nakonec 41 na mojí ručičku byla dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Tak a jsem spoko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 před 21 minutami, Karussell napsal: Double, ale něco sem teda lupnu Tyhle se mi hrozně líbí!!! Připští kousek bude z dílny IWC! ..ale asi to bude nějakej pilot. Ideálně žen velkej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Gé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Poobědní siesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 před 1 hodinou, Adamsson napsal: Pecka!!! Dík, jsou fajn, ale sklo se tak blýská, že vyfotit ciferník je prakticky nemožné. Jinak super zpracování, lehkost titanu je taky skvělá. Možná bych na nich udělal trochu výraznější indexy... A koukám, že mám jubilejní 4000 příspěvek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 před 5 hodinami, ondrejm napsal: 25% obsahu hodinkovnice / 90% času na ruce Nedivim se, parádní kombo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 před 1 hodinou, Adamsson napsal: Tyhle se mi hrozně líbí!!! Připští kousek bude z dílny IWC! ..ale asi to bude nějakej pilot. Ideálně žen velkej.. To zní jako hodně dobrej a promyšlenej plán, tak držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Dneska Orisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Na muziku s vlnkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 před 1 hodinou, patprom napsal: Dík, jsou fajn, ale sklo se tak blýská, že vyfotit ciferník je prakticky nemožné. Jinak super zpracování, lehkost titanu je taky skvělá. Možná bych na nich udělal trochu výraznější indexy... A koukám, že mám jubilejní 4000 příspěvek Jo, tohle asi bez CPL vyfotit nepůjde:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 před 1 hodinou, Karussell napsal: To zní jako hodně dobrej a promyšlenej plán, tak držím palce No koukám po nich dlouho. Asi nejvíc po 5002.. le je to fakt pro velký kluky. Melmjsem chvíli 3777 a to bylo OK. Teď mám jediný pilotky a to Lgns BigEye což jsou 41ky. Ale mám 195cm/100kg, ruku 18cm..tak velký pilotky bych snad taky zvládnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Konecne Pivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se