Spok Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 IWC Mark XII a IWC Mark XV. Viz infa tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 (upraveno) Upraveno 1. října 2021 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 V 30. 9. 2021 v 11:05, Moty napsal: Furt a jinak to nejspíš nebude Owg? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 před 17 minutami, Gustaf napsal: Owg? Jo, už tomu tak bude, sice mám ještě 2 kusy, ale nenosím je a chci je prodat, jedny mi fakt stačej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Friday Flighty Flightmaster F yellow Ahh ještě nastavit 1 Říjen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Před hodinou, MaxT napsal: Hustý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 před 44 minutami, Moty napsal: Jo, už tomu tak bude, sice mám ještě 2 kusy, ale nenosím je a chci je prodat, jedny mi fakt stačej Tak super...co máš za ten zbytek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 @MaxT Tak už máš z té velké pětky všechny zástupce že? Gratulace. Jak se TI to nosí? Plánuješ další VC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 před 35 minutami, JoyStick napsal: @MaxT Tak už máš z té velké pětky všechny zástupce že? Gratulace. Jak se TI to nosí? Plánuješ další VC? To už dýl, ty bílé jsou další VC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 (upraveno) Upraveno 1. října 2021 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 před 1 minutou, MaxT napsal: Ufff, tohle je paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 @MaxT Tak to mi uteklo čoveče, věděl jsem o jedněch. Ale koukám že jedeš jako drak, ty El Tora sou taky špičkový, velmi jsem zvažoval tu černozlatou verzi asi 2 roky zpět. Upřímně tyhle jsou inženýrsky naprosto mindblowing. 7 součástek navíc a bum, perpetual. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Max jede petelice, je potřeba to trochu naředit, aby se nám nezamotala hlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 @MaxTJeště sem hoď ty SeaQ Panorama, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 @MaxT Hele nechceš si založit vlákno? Já osobně bych to velmi uvítal, vidět to všechno pohromadě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se