seaman Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Tohle se tudoru povedlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 stare krasne plechace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 před 29 minutami, Pivas napsal: Tohle se tudoru povedlo... počkej, není ta korunka nějak blbě?:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 @jenik77- blbě je ale chtěl jsem jen tuto variantu,nějak se mi líbí nejvíc. Už sinn mě lákal s jedním modelem s korunkou na druhé straně. Musím uznat,že při nastavování si budu muset trochu zvyknout, ale jinak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Já nikdy hodinky na ruce nenastavoval, takže si myslím, že je to úplně jedno. Pěkný, dokonce moc pěkný Lukáši! Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Diky Jardo. Ono se to nenastavuje ani moc dobře,když je mas sundane z ruky,ale to je maličkost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 N Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 @Daemonultimate Koupil jsem quartzový GS a žádnej chronoklid nenastal Dnes moje nejstabilnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 před 1 minutou, Toblin napsal: @Daemonultimate Koupil jsem quartzový GS a žádnej chronoklid nenastal Dnes moje nejstabilnější. To víš, GS nesedne každému, ale tyhle Déčka jsou taky pěkný. Vim, je to nuda, když postuju ty samé hodinky dokola, ale ty situace v pozadí se zas dost často mění a já nic jinýho na ruku nedám. Zatim, druhym rokem, osobák, mechaniku jsem měl nejdyl 11 mesíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Košilová klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Oběěd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Mají to u mě trochu nahnutý. Nějak mě hodinky nebavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Modrásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Dneska Stary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Coffee break... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 před 40 minutami, OWG napsal: Modrásky Moc pěkný a moc zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se