Jeronimo Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 před 22 hodinami, financ napsal: Pro mě je tohle asi konečná Fotka těchto hodinek si zaslouží být i na další stránce. Gratuluji už po třetí. Měl jsem možnost je očmuchat naživo. No, slova mi došly.... Budu se těšit na možnost udělat pár fotek. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zpět k mainstreamu.. Dnes si připadám jako když stojím před hospodou a nevím jestli gulášek nebo řízeček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Vzdycky rizecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 před 27 minutami, honza71 napsal: Vzdycky rizecek Vždycky Seiko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Pracovné, diky Long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 V 22. 11. 2021 v 13:03, financ napsal: i tobě. Pro mě je tohle asi konečná Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Jsem nadšen, naživo lepší než na fotkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 GS Quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Foceno při 0 km/h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 před 59 minutami, prischera napsal: Jsem nadšen, naživo lepší než na fotkách WOW - hustý Jaky je to model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Před hodinou, prischera napsal: Jsem nadšen, naživo lepší než na fotkách Ty jsou boží, bohužel pro mě moc malé, jinak bych neváhal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 před 30 minutami, DarylVanHorne napsal: WOW - hustý Jaky je to model? Ten ciferník je prostě top, objednal jsem je hned, jak se o nich objevilo první info. Seiko Prospex 140th Anniversary Limited Edition SPB259J1 víc třeba tady. A pokud vím, jsou dost nedostatkový, většina kusů byla rozebraná dávno předtím, než přišly. před 13 minutami, tombas napsal: Ty jsou boží, bohužel pro mě moc malé, jinak bych neváhal. Dík. Já mám malou ruku, takže spokojenost maximální. Dneska přišly, už jsem nějakou dobu v Koscomu otravoval, kdy budou, tak jsou myslím rádi, že mě mají z krku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Delfíni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Přišla mi nová literatura... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 před 6 hodinami, gerhard napsal: Pracovné, diky Long Gerhard, toto sú nádherne Trainmastery. Plno zaujímavých detailov od diamond korunky cez ciferník s nezvykle skráteným názvom dňa. Neviem, či máš kovový ťah, lebo aj ten je krásny. Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Ahoj Stano, zatial striedam kozu , mesh a silikon, tiez NATO straps, ale tah som si zisťoval ako to s nim vyzera a ano asi skúsim aj to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 (upraveno) @McStingerpodle času a slunce někde v Indii? Upraveno 24. listopadu 2021 uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se